Szórakozás

Szivatja egykori szexpartnerét a ValóVilág sztárja

A kubai csődör bizonytalan Veronikával való kapcsolatát illetően, de reménykedik benne, hogy viszonyukat sikerül normális mederbe terelni.

Mióta VV Cristofel kijött a villából, egy percet sem tétlenkedik. Amilyen munka csak akad, azt szinte mindet elvállalja. Legyen szó hétvégi fellépésekről, vagy rendezvényen való fellépésről, Cristofel bármit bevállal.
“Szerencsére a villa után sem állt meg az élet. Megyek, járom az országot, sőt, ha hívnak, külföldre is megyek” – nyilatkozta örömtelien VV Cristofel, aki hamarosan egy nagy dobásra is készül. A munka tehát pörög, ám a fiú magánélete egyelőre rendezetlen. Veronika ugyanis kéreti magát.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Most teljesen más fázisban van a kapcsolatunk, mint amikor a villában voltunk. Haverkodunk, néha találkozunk, de semmi több. Én azt látom, hogy nagyon el kell nyernem a csajnak a bizalmát, mert nem hisz nekem. Még mindig nem tudom, mi lesz velünk. Én továbbra is szeretem őt, de annyira necces ez az egész” – mondta kissé összeszedetlenül VV Cristofel, aki villaléte alatt még az összeköltözést tervezte a lánnyal. – „Most nem lakunk együtt, csak randizgatunk, haverkodunk, ismerkedünk. Nem vágom, hogy mi lesz, de még az is elképzelhető, hogy egyszer összeköltözünk. Ahogy az is benne van a pakliban, hogy ennyi volt, és nem lesz az egészből semmi.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik