Szórakozás

Dukai Regina: VV Gergő a testvérem, kiállok érte

A kapuvári Dukai Gergő kiesett a Való Világból.

.

Dukai Regina Bresciában, párjával Feczesin Róberttel töltötte a Szilvesztert. Ahogy facebok oldalán írja: a sütés-főzés már délelőtt kezdetét vette, ésnéhány petárdát is elsütöttek éjfélkor.

 

 

Regina Bresciaból izgult testvéréért VV Gergőért. Nem örült neki, hogy Gergő a Való világ résztvevője lett, ám  a kapuvári sztárpáros soha nem titkolta, milyen fontos számukra a családi kötelék. Regina most is kiállt Gergőért, erről így írt facebook oldalán:

Nem szerettem volna erről soha írni itt…Tudjátok,hogy mi a véleményem erről az egészről….csak akkor lépek közbe amikor úgy érzem szükség van rám, de sem előtte,sem azután egy szót sem szeretnék írni róla és szeretném,ha ti sem tennétek,de ezt gondolom már észrevettétek!Előre szólok,hogy a bunkó kommentelőket azonnal kitiltom,mert bármit is tesz,bármit is mond amivel esetleg én sem értek egyet Ő a testvérem és szeretem és nem hagyom,hogy bárki bántsa!!

Regina facebook oldalán szavazásra buzdította rajongóit, ám hiába szerette volna, hogy Gergő játssza tovább a VV-t, a vasárnap esti párbajon a kapuvári srácot a nézők hazaküldték.  A Való Világ 5 tehát VV Verával folytatódik, akit csupán Fecó várt örömmel a villában.


 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik