Szórakozás

VV Éva: Vera idegbeteg

VV Éva egyre gyakrabban felejti el, miket is művelt a ValóVilág negyedik szériájában. Míg korábban Kingát, most Verát kritizálja.

VV Évát, mint villaszakértőt hívták meg a BeleValó című műsorba a minap, ahol a közelgő párbaj kapcsán kérték véleményét. A göndör valóságshow-szereplő ezúttal Verát kritizálta. Szerinte a kiválasztott villalakó pornós múltja, illetve a kamerák előtti, lobbanékony természete miatt eshet ki a játékból. Éva nem finomkodott, kijelentette, változékony viselkedése, illetve folytonos piszkálódása miatt idegbetegnek tartja Verát. A VV4 során szintén mentális problémákkal gyanúsított Éva egyébként nem először tesz becsmérlő megjegyzést a jelenlegi széria sztárjaira. Korábban Kingát kritizálta, nemes egyszerűséggel „sz@r nőnek” titulálta, tette mindent annak ellenére, hogy karakterük kísértetiesen hasonló. Úgy tűnik Éva valóban elfelejtette, mennyit sírt, és őrjöngött a luxusbörtönben…

Alekosz plátói szerelme szerint egyébként – bár a párbajozók közül inkább Verának szurkol – Gergő javára szavaznak majd a nézők, 60%-os győzelmet jósol a börtönviselt fiúnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik