Szórakozás

Teljesen megbolondult a ValóVilág hisztigépe?

Vajon meddig tűrik el a többiek VV Kinga dühkitöréseit. A lányt még az sem tartja vissza a rendszeres hisztizéstől, hogy egyesek bolondnak tartják.

Ismét elpattant egy húr Kingánál. A lány tegnap rosszul ébredt, és ezért mindenkibe belekötött. Elsőként Attilát találta meg, akivel úgy beszélt, mint a kutyával. Nem csoda, ha a villa furcsa figurája nem hagyta magát és visszavágott. Azt mondta, hogy a szőkeség úgy viselkedik, mint aki nem normális. Azt is barátnője fejéhez vágta, hogy hisztis, ám ez Kingát nem hatotta meg. Néha egyébként az embernek olyan érzése van vele kapcsolatban, hogy szándékosan viselkedik kibírhatatlanul, hogy idegesítse a többieket.

Tegnap ez egyébként össze is jött neki. Fecó és Csabi is megállapították, hogy a szőkeség “rendesen megbolondult”. A “királylány” viselkedése egyébként egyre több villalakónál kiveri a biztosítékot. Az sem lenne csoda, ha végül teljesen egyedül maradna.

Ráadásul nem elég, hogy tombol és hisztizik, de azt is elvárja, hogy mindezek ellenére szeressék. Attilát rendszeresen sikerül az ujja köré csavarnia, de tegnap már Csabának is hízelgett. Szinte ráeröltette magát szegény fiúra, aki jómodórának köszönhetően nem küldte el a fenébe a hisztérikát. Sőt azt mondta neki, hogy keveli és még azt is hagyta, hogy megölelje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik