Szórakozás

Minden női játékoson végigmegy a ValóVilág sztárja

Mióta a Valóságshow-veteránnak romlásnak indult kapcsolata Veronikával, a villa hisztérikáját környékezi meg. Ezúttal tehát Kinga a kiszemelt áldozat.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Miután Veronika kiadta Péter útját, a pufók villalakó hamar taktikát váltott. Úgy látszik, a kerti törpének is beillő játékosnem tud meglenni a női kegyek nélkül, így mindig kiveti a hálóját egy-egy villahölgyre. Péter soron következő áldozata most a cselszövő Kinga, akinek puszit is nyomott a homlokára. A szőkeség kissé döbbenten fogadta Péter gesztusát, ami után a taktikus játékos egyből magyarázkodni kezdett: mindössze képmutatásból cselekedett.

Kingának azonban nem esett le, hogy Péter csak eszközként tekint rá. Így megörülve a pókhasú játékos társaságának, beszélgetésre invitálta őt. Péter kihasználva Kinga nyitottságát, azonnal cselszövésre izzította a lányt. Az összeverődött páros hamar egymásra talált. Fejükbe vették ugyanis, hogy némi fondorlattal bebizonyítják Annamari kétszínűségét. Vajon Verához és Veronikához hasonlóan Kingát másra is rá tudja majd venni Péter?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik