Szórakozás

Porig alázták a ValóVilág sztárját – még örült is neki

Szenteste megajándékozták egymást a ValóVilág sztárjai. Akadtak, akik örültek az ajándékuknak, de néhányan bizony húzták a szájukat.

Egymást ajándékozták a ValóVilág játékosai. A villalakók titkos sorsolással döntötték el, hogy ki kinek kérjek, vagy készítse el a meglepetést. Kinga például Verát húzta, és egy piros törölközővel lepte meg a lány. Vera láthatóan – és hallgatóan is – örült az ajándéknak, pedig az elmúlt napok történései után talán inkább célzásnak kellett volna vennie… A kiválasztáskor ugyanis a villalakók egy emberként, élő adásban állították: Vera rendetlen és mocskos. Kinga pedig köztudottan nincs jóban Verával, ezért egyáltalán nem kizárt, hogy a meglepetés inkább piszkálódás volt, mintsem őszinte ajándék.

A karácsonyfa alatt Eszter tűnt a legboldogtalanabbnak, aki hasznos ajándék helyett mindössze gyurmafigurákat kapott Fecótól. Attila sem lelkesedett Péter ajándékáért, a Valóságshow veterán ugyanis szemfedőt adott barátjának, aki azonban egy tornacipőnek örült volna igazán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik