Szórakozás

Évzáró ajándék a népszerű műsorvezetőnőtől

Fantasztikus válogatásműsorral zárja az évet az m1 egyik legsikeresebb műsora, a DTK Show.

A DTK Extra kedd délutáni adása az elmúlt szezon legjobb beszélgetéseiből, legviccesebb és legmeghatóbb helyzeteiből és zenei produkcióiból válogat. D. Tóth Kriszta műsora januártól új időpontban, csütörtök esténként jelentkezik majd.

A DTK Show az m1 legsikeresebb főműsoridős produkciói közé emelkedett októberi indulása óta, a 21 órás műsorsávban a legnézettebb és legnagyobb elérésű műsora lett a csatornának, ami azt jelenti, hogy keddenként, a DTK ideje alatt átlagosan másfélszer annyian nézik az m1-et, mint más napokon. Az adásonként közel 1 milliós nézőtáborral rendelkező showműsorral az m1-nek sikerült megszólítania a fiatalokat is: a korábbi eredményekhez képest a fiatalok körében a duplájára nőtt a csatorna nézettsége kedd esténként D. Tóth Kriszta új műsorának köszönhetően. A DTK Showra egyébként októbertől folyamatosan, adásról adásra egyre többen kapcsoltak, a legtöbb nézőt a december 13-ai műsor vonzotta, amikor az Erasure és a Jakupcsek-Csiszár páros volt a show vendége. Az egykori híradós, brüsszeli tudósító sikeres új vállalkozása minden harmadik emberhez eljutott az országban, 3,3 millió ember kapcsolódott bele a show valamelyik adásába.

“Nagyon sok “jó tanácsot” kaptam az elmúlt negyedévben. Légy pimaszabb, mondd meg neki a magadét, nyaggasd, szólj be neki, ne hagyd, hogy jól olyan érezze magát! De én szeretem, ha a vendégeim jól érzik magukat nálam, ha feloldódnak és mesélnek” – meséli D. Tóth Kriszta, ő hogyan élte meg az első tíz adást.

A DTK – D. Tóth Kriszta Show elmúlt tíz adásának legjobb pillanatait felelevenítő keddi különkiadásban a Bolyki Brothers zenél, és persze újra láthatjuk a Quimbyt, az Erasure-t, Bryan Ferryt. Jönnek a legmeghatóbb pillanatok, köztük Andy Bell drámai vallomása HIV-fertőzöttségéről, Csonka András édesanyja elvesztéséről, és az utcai buborékfújásból élő Adam Chaise, a nincstelen bohém, akit a DTK Show-ból ismert meg az ország. Aztán a legviccesebb perceket idézik fel, köztük Daniel Negreanu és Kriszta felejthetetlen Fekete Péter-partiját Gundel Takács Gábor kommentálásában, Chandler Burr, az antialkoholista “orr” esetét a magyar pálinkával, Dolák-Salyék ámokfutását a karácsonyi vásáron, vagy épp az emlékezetes lábtörős kaszkadőrprodukciót. Emellett kimaradt jeleneteket és a színfalak mögötti, eddig még sosem látott felvételeket is megmutatnak a különkiadás készítői a december 27-i DTK Extrában.

A DTK Show különkiadását követően január 5-én látható újra, az új évben már csütörtök esténként jelentkezik a népszerű showműsor az m1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik