Szórakozás

Kiutálják a ValóVilág játékosát – Koszos, és ápolatlan?

Vera lett a ValóVilág tegnap esti kiválasztottja. A megosztó személyiségű lány és Attila ugyanannyi jelet kapott, kettejük közül végül a védettséget élvező Kinga döntött.

Vera és Attila jelenleg a ValóVilág játékosai által legkevésbé kedvelt két villalakó – derült ki a tegnap esti kiválasztáson. Mindketten ugyanannyi (négy-négy) jelet kaptak, a szabály szerint a védettséget élvező, azaz Kinga választott közülük. A szőke lány természetesen Attilát óvta, ezért Verát küldte párbajozni. A megosztó személyiségű Vera egyáltalán nem lepődött meg kiválasztásán, azt már sokkal jobban fájlalta, hogy lakótársai koszosnak állítják be a nézők szemében. A bejátszások közben ugyanis szóba került, hogy Péterék kiköltöztették a lányt a közös hálószobából, amiért hetek óta halmozódtak, illetve bűzölögtek a ruhái. Vera ezen kiakadt, ám hiába védekezett, többen is megerősítették: borzalmasan rendetlen.

Vera egyébként másodjára megy párbajozni, első megmérettetésénél Annamarit hagyta kint. Kérdés, hogy most kit választ, hiszen odabent mindenki erősnek tűnik. A legizgalmasabb talán az volna, ha Esztert, vagy Attilát választaná.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik