Szórakozás

Kitiltották a ledér lányokat a VV5-ből

A riportszobában VV Attila és Péter nemrég arra kérték a ValóVilág kreatívjait, hogy áldják meg őket fejenként két-két szakmabeli lánnyal.

Egyre nehezebben viselik a szex nélküli állapotot a villalakók. Míg legutóbb VV Eszter és Gergő vallott arról, hogy nehezen bírják pásztorórák nélkül, addig VV Péternél és Attilánál elszakadni látszik a cérna. A valóságshow-veterán és az összeférhetetlen játékos úgy érzi, nem bírják tovább a nők kegyei nélkül. Ezért fejenként két-két hölgyet szeretnének a villába, akik egy night klub hétvége keretein belül megörvendeztetik őket egy-egy szexi produkcióval, vagy még többel is.


VV Péter szinte az összes villalányt megkörnyékezte már
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Míg Attila egy mongol, valamint egy szőke, Kingára kísértetiesen emlékeztető hölgy társaságára vágyik, addig Péternek az ukrán akcentusú hölgyek lennének a befutók. A két fiú kérése persze nem teljesíthetetlen, hiszen ha örömlányok nem is, de egy-két erotikus showt előadó hölgy bejutást nyerhetne a villába. Korábban Maya Gold is tiszteletét tette bent, Majka legnagyobb örömére, akinek sikerült intim közelségbe kerülnie a felnőtt filmek királynőjével. Egy „szakmabeli” lány bejutására most is megvan minden esély. Mint azt megtudtuk, az egyik erotikus produkciókkal foglalkozó iroda képviselője szívesen bocsátaná fellépőit a luxusbörötnbe.

„Korábban Maya Gold is nekünk köszönhetően járt a villában. Nagyon színvonalas produkcióink vannak, szinte mindent meg tudnánk oldani. Akár Alexandra Diamond is bemehetne, de nagyon sok tehetséges lány van még az irodánknál. Ha felkérnek minket erre a feladatra, örömmel teszünk neki eleget” – nyilatkozta az iroda képviselője a Hír24-nek. Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük a ValóVilág kreatív főszerkesztőjét, Rubin Kristófot is, aki hamar elébe ment a találgatásoknak. “Annyira vesszük komolyan az egészet, amennyire Attila és Péter tette. Ez egy poén volt, mi is így fogtuk fel. Nem tervezzük, hogy teljesítsük a kérésüket. Nem szeretnénk ilyen olcsó eszközökhöz folyamodni” – nyilatkozta a Hír24-nek a kreatív főszerkesztő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik