Szórakozás

Alekoszt bíróság elé állítják – Újabb show-ra készül

Alekosz az utóbbi napokban többféle értesítést is kapott az RTL Klubtól. Ezek pontos tartalmáról nem kívánt beszámolni, de azt a Hír24-nek elmondta, valószínűleg nem kerülhető el a pereskedés. Interjú.

Mint ismeretes, Alekosznak még élő szerződése volt az RTL Klubbal, amikor megállapodást írt alá a TV2-vel arról, hogy szerepet vállal az ÖsszeEsküvők című műsorukban. Miután tette kiderült, az RTL Klub vezetése kijelentette, hűtlen felfedezettjük összes nyereményét visszaveszik. Alekosz egyébként azt mondja, áll a per elé, és ha a bíróság úgy dönt, visszaszolgáltatja, amit anyacsatornájától kapott.

Úgy tudjuk, minden megvan még a nyereményéből.

Ez így igaz. A pénzből még semmit nem költöttem. A lakást és az autót is használom, mindkettőt nagyon szeretem. Nem szívesen válnék meg tőlük, de ha úgy alakul, hogy mégis vissza kell adnom, akkor nem tudok mit tenni.

Nyilván tisztában van vele, sokan elítélik azért, amiért hátat fordított az RTL Klubnak. Miért tette?

Nagyon jó lehetőséget láttam a TV2 ajánlatában. Nem titkolom, szerettem volna szereplési lehetőséget kapni az RTL Klubnál, amire viszont hiába vártam. Azt éreztem, nem tudok továbblépni. Igaz, én nem kezdeményeztem, nem kértem, hogy szerepeltessenek, de szerintem ezt nem is kellett volna megtennem.

Közben pedig a volt VV-sek közül többen is műsorvezetők lettek. Ez bántja önt? Neheztel az RTL Klubra?

Nem neheztelek senkire, nem vagyok haragtartó típus. Jó emlékeim vannak a ValóVilágról, és ezt mindenkinek el is mondom. Csupán azt éreztem, a társkereső műsor után túl sok ideig hagytak parlagon. Úgy gondoltam, kikerültem a pikszisből a csatornánál. Nekem pedig elvonási tüneteim lettek, hiányzott a rivaldafény. Ezt jól látta annak idején Kovi is. A TV2 pedig hosszú távú együttműködést kínált, én pedig éltem a lehetőséggel. Az ÖsszeEsküvők csak az első lépés volt, de arról még természetesen nem beszélhetek, hogy a csatornának milyen tervei vannak velem.

Anyagilag megérte ez a kis akció?

Azt hiszem igen, bár egyelőre még nincsenek új felkéréseim, hiszen csak most fejeződött be az ÖsszeEsküvők. Egy biztos, biztonsági őrnek már nem megyek vissza, a zenéléssel azonban nem akarok felhagyni.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is vállal lagzikat?

Ha igény van rá, akkor igen. Azt nem tudom, hogy mennyiért lépek fel, ezt a produkciós iroda határozza meg, akikkel szerződésben vagyok. Korábban egy estét 30 ezer forintért vállaltam. Nem hiszem, hogy ez a többszörösére emelkedett volna csak azért, mert ismert lettem. Van egyébként egy titkos vágyam is. Szeretnék egy saját valóságshow-t csinálni, amit én rendeznék, én válogatnám a játékosokat, és talán még szerepelnék is benne.

Régi barátai panaszkodnak, hogy már nem áll szóba velük

Ez nem igaz. Valóban kevés az időm, de mindenkinek felveszem a telefont, és szívesen találkozom az ismerőseimmel. A legjobb barátom Németországban él, vele is tartom a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy karácsonykor hazalátogat, így találkozni is tudunk.

Kivel tölti a karácsonyt? A szüleivel? Esetleg Bettyvel vagy Tündével?

A családommal leszek az ünnep alatt. Azt azonban elárulom, Bettyvel egyre komolyabbra fordul a kapcsolatom. Korábban ő volt az, aki jobban ragaszkodott hozzám, de mostanra én is sokkal többet érzek iránta. Ugyanakkor Tündét ugyanúgy szeretem, továbbra is a “se vele se nélküle”-effektus jellemzi a viszonyunkat. Nem tudom, hogyan lehet dönteni köztük. Ez egy nagyon nehéz helyzet. Azt azonban el kell mondanom, hogy sokat változtam az utóbbi időszakban. Korábban minden nő érdekelt, most már csak Tünde és Betty.

Mi lesz akkor Másával, akit az ÖsszeEsküvőkben ismert meg?

Vele sem akarom megszakítani a kapcsolatot. Szeretnék elmenni hozzá, megnézni, hogyan él, szívesen találkoznék a gyermekeivel is. Majd meglátjuk, hogyan alakul a dolog, szeretném jobban megismerni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik