Szórakozás

Börtönrealityt kaphatna az RTL Klub egykori sztárja – felesége is a rácsok mögött?

Csak nem hagyja nyugodni fantáziánkat Alekosz és ÖsszeEsküvők Mása kapcsolata. Eljátszottunk a gondolattal, miként folytathatnák életüket, miután kimondják a boldogító igent. Vigyázat, mindez csupán a fantázia szüleménye!

Tegnapi írásunkban azt latolgattuk, ha az ÖsszeEsküvők után nem lenne elég felkérése Alekosznak, milyen foglalkozásokat űzhetne sikerrel. A tegnap este azonban pluszfantáziálásra késztett bennünket: kiderült, Mása – minden eddigi kijelentésével ellentétben – igent mondott Alekosznak.Tehát, mégis van az a pénz… Azok a nézők akik még hisznek az egyenlő esélyekben és a tiszta játékban (igen, vannak még ilyenek is), valószínűleg kardjukba dőlnek ma este, ha az orosz-görög páros elviszi a főnyereményt.

Az, hogy az orosz asszony és Alek most már biztosan ott lesz a fináléban az online nézők körében kiverte a biztosítékot, ám Mása beleegyezése hallatán még Majka is dobott egy hátast a stúdióban.

Elképzelni nem tudjuk, hogy ez most akkor mi, hiszen azt mindenki tudja, hogy Mása még nem vált el, tehát a boldogító igent csak bigámia elkövetésével tudja kimondani. Azt pedig a törvény bünteti, így a kétszeres asszonyt akár három évre is bevarrhatják. Ám nem csak Másának, Alekosznak is a nyakába sózhatnak pár évet, ha ejárást indítanak ellene fiatalkorú molesztálásáért és villabeli társai szexuális zaklatásáért.

Nos, ezeket számbavéve újabb ötletünk van Alekosz számára. Mivel a görög úgyis bírja a bezártságot, és az sem zavarja igazán, ha egész nap figyelik, ráadásul Mása sem nagyon igyekezett ki a Rezidenciáról, a jövőben akár börtönshow-t is forgathatnának velük. Azt nem tudjuk, melyik csatorna vállalhatná magára a különös díszletek között zajló reality műsorra tűzését, pedig ez valóban egyedülálló kezdeményezés lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik