Szórakozás

Ki a magyar televíziózás legtöbbet bőgő celebje?

Szipognak, pityeregnek, sírdogálnak és zokognak – hazánk celeb hölgyei egyre gyakrabban könnyeznek a kamerák előtt. Vannak, aki meghatódottságukban itatják a stúdió egereit, akadnak műkönnyeket hullatók, és bizony láttunk már hisztérikusan bömbölő sztárasszonyokat. De ki termelte a legbőségesebb adagot? Elő a mérőedényeket és lombikokat, tessék méricskélni!

Nem lehet már szemet hunyni a magyar celeb hölgyek folytonos sírásai felett. Úgy tűnik, a képernyős pityergés divatját éljük. Nem telhet úgy el nap, hogy ne könnyezne valaki főműsoridőben. Éppen ezért úgy döntöttünk, az önök segítségével most megválasztjuk az elmúlt évek Könnykirálynőjét. A győztes jutalma egy virtuális ölelés, talán úgy nem fáj majd neki annyira… Nézzék végig jelöltjeinket, majd segítsenek megválasztani a díjra legérdemesebb celebritást.

VV Kinga
A szöszi villalakó bármelyik pillanatban képes elvörösödött fejjel bömbölni. Ráadásul meglehetősen könnyű kihozni a sodrából, és ami a legjobb: saját magát is kiválóan fel tudja bosszantani. Kinga képtelen veszíteni, ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezte, azonnal összeroppan. Csak azt nem veszi észre, hogy játékostársai már kiismerték, és labilitásával könnyedén visszaélnek. Ennek sajnos (még több) sírás lesz a vége…


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

VV Éva
Egyik pillanatban sírt, a másikban már nevetett. A göndör, fürtös lány eszelős viselkedése rendre meghökkentette a ValóVilág négyes szériájának nézőit. Könnyeit – örömtől vagy bánattól függetlenül – gyakran heves testmozgás kísérte, nem egyszer csapkodott vagy toporzékolt. Többen a villában elkortyolt alkoholmennyiségre fogták szenvedélyességét, ám mint kiderült, habitusa azóta is változatlan.

Keresztes Ildikó
Egy szépen elénekelt dal is elég ahhoz, hogy az X-Faktor női mentora lefelé görbülő szájjal pityeregjen. A nehéz döntések, illetve versenyzői kiesése pedig egyenesen zokogásra kényszerítik (mert hát a kényszer nagy úr) a nemzet Ildikóját. Egy ötlet a hétvégén kikapcsolódóknak: a „Dallasra ivást” a tehetségkutató döntőjének napján nyugodtan felválthatják a „Keresztesre ivásra”. A buli sikere garantált!


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Liptai Claudia
Az elmúlt néhány évben talán a TV2 sztárjának volt leginkább oka a szomorúságra, hisz’ megannyi, túlzottan is ismert veszteség érte. Akadtak interjúk, melyek során éppen hogy eldörzsölt egy-két könnycseppet, ám Daróczi Dávid halála idején például smink nélkül, nyúzott arccal és vörös szemekkel ült kamerák elé. A Megasztár folyamán szintén többször meghatódott, ezért jogosan pályázik a Könnykirálynő címére.

Rubint Réka
A fitneszlédi ugyan sokat keményedett (és itt most nem elsősorban az izmaira gondolunk) az elmúlt, viszontagságos évek során, bizony adott néhány el-elcsukló hangú interjút. Bár az ő könnyhullatásai nagyjából a Frizbiben történő szerepléseire korlátozódnak, azért bedobtuk a közösbe. Pityergései ellenére erős nő – ezért reméljük, hogy nem pofonnal hálálja meg a jelölést, mert akkor bizony mi fogunk sírni… :(

Ördög Nóra
A sminkeseknek Ördög Nórával is meggyűlhet a bajuk. A híresség ugyanis nehezen viseli, ha egy, a szívéhez közelálló versenyző esik ki valamelyik általa vezetett tehetségkutatóból. Nóra igyekszik megtalálni az egyensúlyt, humorától azonban – az internetes kommentek alapján legalábbis biztosan – sokszor a nézők sírják el magukat. Önöknek mi a véleményük, az RTL Klub sztárja mosoly- vagy inkább könnydíjas?


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Hernádi Judit
A Csillag születik zsűritagja már a műsor válogatóin is pityergett. Nem feltétlenül az előadások, inkább a szociál-tehetségkutató lelkes jelentkezői láttán küszködött könnyeivel. Érzései azonban nem zavarták meg a vörös hajú színésznőt, akkor is kerek-perec elmondta a véleményét, ha az adott produkció nem nyerte el a tetszését. Sajnálnánk, ha a pletykák igaznak bizonyulnának, és az új szériában már nem ő nyomkodná a berregő gombot. De talán éppen ezért, búcsúajándékként megkaphatná a virtuális ölelést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik