Szórakozás

Rajongója kedvéért parkolt tilosban Győzike

Csak egy rajongója kérését teljesítette, mikor arrébb parkolt, hogy egy fotót készíthessenek róla. Pechére épp egy mozgássérült parkolóhelyre sikerült beállnia.

Nemrég még lánya méregdrága koncertjegyének megvásárlása verte ki többek körében a biztosítékot. Mire a hazai Rihanna-rajongóknak sikerült megemésztenie a tényt, hogy az énekesnő Gáspár Evelint hívta fel magához a színpadra, máris itt a Győzike-saga következő része. A roma showmannek ezúttal a törvénnyel gyűlhet meg a baja, hiszen sikerült szlovák rendszámú autóját egy mozgássérült parkolóhelyen hagynia – írja a Bors. Miközben Győzike tilosban parkolt, az egyik méregdrága luxus termékeket forgalmazó üzletben vígan vásárolgatott. Gáspár Győző természetesen megtalálta a dologra a magyarázatot.

„Direkt álltam oda, de csak néhány másodpercre, mert az egyik rajongóm megkért, hogy hadd készíthessen rólam egy fotót, hogy azt beküldhesse valamelyik újságba. Tudtam róla, hogy nagyon szegény, ezért megtettem, amire megkért, majd továbbgurultam. Miért ne segítettem volna neki, karácsony előtt jól jön egy kis pénz mindenkinek” – mondta Győzike, aki arra már nem adott magyarázatot, miért használ szlovák rendszámot.

„Miért, nekem nem lehet szlovák rendszámú autóm?” – csattant fel a showman, aki így több millió forintot spórolhat, mentesülve a hazai adóterhek alól.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik