Szórakozás

Prosti a TV2 sztárja? Milliókat kaszálhat

Kitalált történetek, mocskos pletykák, magyarázkodás... Bizony, a celeblét nem fenékig tejfel. Főleg, ha tényleg van mit takargatni.

Érdekesebbnél érdekesebb dolgok derülnek ki frissen felfedezett celebjeinkről. Bár az ÖsszeEsküvők menyasszonyjelöltjei sokban különböznek egymástól, szinte mindegyikük képes arra, hogy karrierje érdekében előbányásszon múltjából valami “rendkívülit”. Az idősebb korosztályba tartozók szadista, esetleg hűtlenkedő házastárssal, elhagyott vagy eltitkolt gyerekkel hakniznak leginkább, a fiataloknál pedig többnyire a hányattatott gyerekkor vagy a súlyos betegség a favorit. Így vagy úgy, valóságshow-szereplőink közül mindannyian tesznek életükbe legalább egy “drámai vallomást”, amelynek farvizén a még esetleg nem annyira kelendő “portékájukat” is el lehet adni. Vannak azonban, akiknek a saját maguk által kreált könnyes történetek helyett a pletykákkal kell szembenézniük.


Fotók: TV2

A műsorból jó ideje kiesett, saját bevallása szerint “értelmiségi” Mónika például egy percig sem titkolta, nála csak olyan pasi jöhet szóba, aki megfelelő életszínvonalat kínál neki. Arról beszélt, amíg ő hobbikávézót üzemeltetene, addig élete párja “mamutra vadászna”. A szőkeség szívesen visel több százezer forintos cipőt, és azt a férfit, aki ezt biztosítaná számára, szépségével ajándékozná meg. Jó, jó, világos, hogy ez még sehol nincs az ősi mesterségtől, de nem tudtunk szó nélkül elmenni eme csodás jövőkép mellett. Más pénzéből élni mégsem tűnik annyira elegáns megoldásnak.

Akárcsak Móni, úgy Renike is saját maga alapozta meg jó hírnevét. A “nagyonszerelmes” és “folytonmosolygós” menyasszonyjelölt a Rezidenciára költözés előtt a következőket jelentette ki: kurvaként nem tudna élni, de egy jobb élet reményében, megfelelő összegért akár egyetlen éjszakát is bevállalna egy idegennel. Ám nehogy könnyű prédának nézzük, hozzátette, csak akkor, ha nem vénember az illető. (A kis finnyás.) “Megérdemeltemapofont” Renike később tagadta mindezt, de az Esküdj! Secret mappája megőrizte szavait. A szembesítésen vele volt párja, Szilo is, nem lehetetlen, hogy a műsort követően újra “meglegyintette” kedvesét.


Renike

Bár Dóra kevés időt töltött a Rezidencián, róla is jó néhány szaftos történet látott napvilágot. Bár azt büszkén mesélte, hogy többször is készítettek róla aktfotókat, a pletykák hallatán biztos elpirulna. A vőlegény nélküli menyasszonyjelöltről az a hír járja, hogy escortlányként keresi a kenyerét, egy-egy legénybúcsúban pedig némi ellenszolgáltatásért bárki igényét kielégíti.

Hasonlóan mocskos sztorival találkozhatunk az egyik internetes portálon Nikóval kapcsolatban is. A kamerák előtti szexet is bevállaló, győzelemesélyes menyasszonyjelöltről azt terjesztik, nem pincérnő volt Londonban, hanem valami egészen más. Ami Nikót illeti, szembenézünk az elfogultság vádjával, és reméljük, ezúttal csupán rosszízű, gonosz tréfáról van szó.


Mása

Az ÖsszeEsküvők botrányhősnője a szintén finalista Mása. A sokáig szinte láthatatlan orosz lány akkor került a középpontba, amikor kiderült, hogy férjes asszonyként állt be a menyasszonyok táborába. Róla férje, az “állítólag drogos és alkoholista” Zoli tálalt ki. Az igencsak megviselt idegrendszerű férfi kijelentette, szerelmetes asszonykája soha nem dolgozott fordítóként, ezzel szemben azonban több .. ööö… férfi nemi szervet fogott, mint kilincset, amiért ellenszolgáltatást is kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik