Szórakozás

Félrelépett Claudia

Megcsalta férjét Claudia Schiffer - legalábbis egy üzletember azt állítja, ő a modell legkisebb gyerekének apja.

Furcsa bírósági eljárást indított Claudia Schiffer ellen egy orosz üzletember. Alekszander Gavrilov arra kérte hazája hatóságait, kötelezzék a topmodellt, hogy végeztessen DNS-vizsgálatot legkisebb gyerekén. A férfi ugyanis azt állítja, hogy nem Matthew Vaughn (a bombázó férje) a másfél éves Cosima Violet apja, hanem ő. Ezért szeretne része lenni a pici életének. Gavrilov története szerint az interneten ismerkedtek meg, és Claudia oroszországi látogatása során össze is melegedtek, románcuk gyümölcse pedig a modell-legenda második lánya lett.

Claudia természetesen mindent tagad, állítja, soha nem hallott Gavrilovról. De tényleg nincs is oka aggódni semmiért, mivel a férfi története meglehetősen ingatag lábakon áll. Az üzletember állítólag kezdetben nem tudta ki lett az ágyasa, csak később, az afférjuk után lett számára világos, hogy meghódított egy topmodellt. Ez pedig elég hihetetlen, hiszen Schifferé a világ egyik legismertebb arca, és karrierje során több mint ötszáz címlapon mosolygott már.

Ha viszont valamilyen csoda folytán mégiscsak az orosz macsó képviseli az igazságot, Matthew Vaughn csak törlesztett a nejének, amikor anyává tette January Jonest. Persze ez is csak amolyan szóbeszéd, mert hivatalosan a Szentlélek nemzette a szőke színésznő fiát…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik