Szórakozás

Leleplező fotó: életveszélybe sodorja a lányát Victoria Beckham

Elég felelőtlen módon, óriási, az egyensúlyára rossz hatással bíró magas sarkúkban hordja-viszi legkisebb gyerekét Victoria Beckham.

Victoria Beckham egyik állandó védjegye a mosolyképtelen, egyfolytában résnyire nyitott szája mellett, hogy mindig egyedi tervezésű Christian Louboutin lábbeliket hord. Ezek ugyan valóban gyönyörű és divatos topánkák, csak éppen a járás közben több mint tizenöt centis sarkukkal nem számítanak egy életbiztosításnak. Az esés veszélye azonban nem érdekli különösebben az egykori Spice Girlt, még akkor sem, ha a karjaiban, maga előtt fogja pár hónapos lányát. Pedig elég egy apróbb megingás, és az egyensúlyát már képtelen lenne visszanyerni, aminek hatalmas esés lenne a vége. És túl azon, hogy ezzel a saját egészségét kockáztatja, a kis Harper Sevent is súlyos, akár életveszélyes sérülés kockázatának teszi ki.

A rizikót pedig csak fokozza, hogy porckorongsérve miatt bármikor érheti olyan erős fájdalom, amitől megborul az egyensúlya, és elesik, maga alá temetve negyedik csemetéjét. De szerencsére eddig megúszták mindketten Vic divatmániáját. Ám ez persze nem azt jelenti, hogy mindig ilyen szerencséjük lesz.


A Beckham lányok és a veszélyes magas sarkú

Ajánlott videó

Olvasói sztorik