Szórakozás

A barát kitálal: komoly alkoholproblémákkal küzd az RTL Klub egykori sztárja

Alekosz az alkohol fogságába került? A ValóVilág egykori sztárjáról egyre cifrább történeteket hallani, állítólag fejébe szállt a dicsőség, ráadásul a korábbiaknak is többet iszik. A görög egykori legjobb barátja úgy döntött, a Hír24-nek őszintén mesél arról az új Alekoszról, aki gyakorlatilag meg sem ismerni régi cimboráit.

Alekosz egykori kollégája, és egyben legjobb barátja, István kifakadt. A férfi a ValóVilág idején ugyan még tévéműsorokban is támogatta a görögöt, ma már alig beszélnek egymással. Az utóbbi egy évben például csupán kétszer találkoztak, pedig régebben rendszeresen összejártak. Persze nehéz valakivel úgy találkozni, hogy – valami perverz oknál fogva – bezárva szeret élni. Ám István szerint nem a tévés szereplésekkel járó elfoglaltságok miatt távolodtak el, az ok annál sokkal prózaibb. Egykori barátja szerint Alekosz a ValóVilág óta megváltozott.


Fotó: TV2

Meg sem ismerte a ciboráját

Pedig Istvának még úgy is hiányzik egykori cimborája, hogy legutóbbi találkozásaik bizony meglehetősen félresikerültek, ráadásul azokat sem a VV-nyerts, hanem az édesapja kezdeményezte. Történt például, hogy Istvánt meghívják a Nagy családnál tartott buliba, ahol Alekosz alaposan felöntött a garatra, beszélni sem lehetett vele. A férfi azonban ezen még nem csodálkozott, hiszen Alek a ValóVilág előtt is gyakran a pohár fenekére nézett. Ha alkalom adódott, egy üveg pálinkát könnyedén elfogyasztott egy-egy este alatt. Második találkozásuk azonban felnyitotta István szemét: Alekosz már nem az a fickó, akit annak idején megismert. A biztonsági őrök legismertebbike ugyanis még csak nem is köszönt Istvánnak. Pedig a VV fináléja, és a menyasszony-kereső műsort követően úgy tűnt, Alekosz magára talált. Úriemberként, elegánsan jelent meg a tévéinterjúkban, és folyton azt hangoztatta, nem szállt fejébe a győzelem, régi barátaival ugyanúgy tartja a kapcsolatot, mint az életébe került, új emberekkel. Ám István példájából nagyon úgy tűnik, ennek a fele sem volt igaz, talán csak az alkohol marad meg igaz barátként Alekosz számára.

Komoly alkoholproblémákkal küzd?

A TV2-ből szivárgó pletykák alapján Alekosz az ÖsszeEsküvőkben sem fogta vissza magát, ha italról volt szó. Egyik este állítólag három üveg konyakot kortyolgatott el a Rezidencián. Ezen információk alapján nem csoda, hogy már a VV alatt is azt beszélték, a női nem nagy rajongója alkoholproblémákkal küzd. Szülei kezdetben persze makacsul tagadtak, aztán édesanyja, Vája több műsorban lenyilatkozta, már őt is zavarja, hogy folyamatosan poharat lát a fia kezében. A szakemberek szerint az számít alkoholistának, aki nem tud szesz nélkül élni, és ittas állapotban elveszíti az önkontrollt. A tévhitekkel ellentétben nem feltétlenül az számít alkoholfüggőnek, aki egyszerre nagy mennyiséget fogyaszt el, az sokkal nagyobb gond, ha valaki rendszeresen piál. Az alkoholisták addig isznak, míg részegek nem lesznek, és mindig, akár még társaság nélkül is találnak jó alkalmat a poharazgatásra.

Alekosznak gátlásai lehetnek

A pszichológus szerint könnyebben válnak alkoholistává azok, akik önértékelési zavarokkal küzdenek, ezért gátlásaik adódnak például a párkeresés területén. A szesztől az emberek többsége olyan magabiztossá válik, amit józan állapotban képtelenek elérni. Bár hajlamosak vagyunk diszkréten hallgatni róla, tény, hogy a hírességek körében gyakrabban kerülnek az ital fogságában – állítják a szakemberek. Az alkoholisták szépen-lassan elhanyagolják hétköznapi feladataikat, a családjuktól, illetve a barátaiktól pedig eltávolodnak. Józan életű segítő híján, a rendszeres ivás akár végzetes következményekkel járhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik