Szórakozás

Mihez kezdjen Alekosz? 5 tuti tipp az újrakezdéshez

Hatalmasat bukott Alekosz, de még nincs minden veszve. A Hír24 összegyűjtötte, milyen szakmákban állná meg igazán a helyét a görög.

Szinte biztos, hogy soha többé nem tűnik fel az RTL Klub képernyőjén Alekosz. A hűtlenkedő egykori valóságshow-nyertes sokat veszített átigazolásával, amelynek minden bizonnyal jogi következményei lesznek. Az ÖsszeEsküvők mérsékelt sikere után azonban borítékolható, hogy csábítói a továbbiakban nem tartanak igényt rá: a görög a két szék közül a pad alá esett.

Bár a TV2 arról – érthető módon – nem ad információt, hogy mennyi pénzt és milyen szereplési lehetőséget kínáltak Alekosznak a Rezidenciába költözése előtt, nem valószínű, hogy annyit, ami majd fedezi azt az összeget, amit az RTL Klubnak vissza kell fizetnie. Ennyi pénzt elbukni egy korábban minden bizonnyal nem fényűző életet folytató biztonsági őrnek nem lehet nagy öröm, a helyzetet azonban súlyosbítja, hogy a görög nemcsak anyagilag, hanem erkölcsileg is lenullázta magát.

Nyeremény és műsor nélkül Alekosznak bizony el kell gondolkodnia a jövőjén. A hirtelen jött ismertség után nem valószínű, hogy szívesen térne vissza egykori foglalkozásához – bár elképzelhető, hogy a rendkívül idegesítő göröggel előbb-utóbb ismét egy szupermarket polcai között találkozunk. Vagyis újra biztonsági őr lehet. Ha meggondoljuk, ez a szakma nem is annyira idegen Alekosztól, hiszen akárcsak hőn szeretett luxusbörtöneiben, itt is jócskán van kamera.

Ha ez mégsem válna be, Alekosz megcélozhatná a szeszesitalgyártó cégeket is. A görög bármilyen alkohol hiteles reklámarca lehetne. Ez esetben senki sem vádolhatná képmutatással. Biztosak lehetünk benne, ő megissza, ami a poharában van. Meg azt is, ami máséban.

Mivel a közszolgálati televízióban még nem próbálkozott Alekosz, egy kört ott is futhatna. Magunk részéről nyelvművelő műsort javasolnánk neki, azon belül a világos beszédről, az idegen szavak helyes használatáról tarthatna külön kurzusokat. A témánál maradva: feltűnhetne nyelvészeti tanszékeken is, ott például nyelvünk szinonimagazdagságát mutathatná be a hallgatóknak.

Alekosz sokoldalúságát dícséri, hogy ezzel nem ér véget a számára testhezálló munkák listája. Miközben öltözékében gyönyörködünk, divattanácsadónak is el tudjuk képzelni. Azzal pedig bármelyik csatorna jól járna, ha külön műsort indítana vele Talpig úriember címmel, ahol a nők meghódításának rejtelmeibe avatná be a férfinézőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik