Szórakozás

Muri Enikőért harcolnak a mentorok

Geszti Péter és Nagy Feró is saját sikerének könyveli el Muri Enikő színpadi érdemeit és a legjobb három közé jutását.

Hétvégén utolsó állomásához érkezik az RTL Klub tehetségkutatója, hiszen végre kiderül, hogy ki nyer meg az X-Faktort, s ezáltal ki lesz az év hangja. A legjobb három között ott van Muri Enikő is, akit tavaly Geszti Péter épp az élőshow előtt küldött haza. Éppen ezért a csapatok mentora úgy érzi, a lány mostani sikereihez ő nagyban hozzájárult azzal, hogy hagyta őt kiforrni – írja a Bors.

„Enikő idei története azért érdekes, mert egy nagy bizonyítás az egész. Tavaly én nem vittem magammal az élő adásba. Furcsa módon ezzel lehet, hogy sokkal jobban járt, mintha bekerült volna. Ilyen értelemben indirektmódon én készítettem elő azt, hogy ebben az évben ilyen sikeres tud lenni. Most már igazán motivált. Persze nem vitatom Feró érdemeit sem” – mondta Geszti Péter, akinek álláspontjával nem ért egyet az énekesnő jelenlegi mentora, Nagy Feró.

„Mi lett volna? Persze! Ne beszéljünk már butaságot! Nem tudjuk, hogyha nem rúgja ki, akkor mi történik. Ezek a feltételezések. Ilyen nincs. Nehogy már megköszönjem neki, hogy tavaly kidobta. Ráadásul most is ellene szavazott. Tudom, mi volt Enikő, amikor idejött. Én tudom, hogy mit kellett vele átvennünk, és mit kellett felszabadítani benne. Ha végignézzük a mostani pályáját ebben az idei szériában, akkor láthatjuk, hogy hihetetlen ívet futott be az eddigi műsorok alatt, és mostanra rátaláltunk az igazi Enikőre” – nyilatkozta Nagy Feró, aki szerint Muri Enikő sokat tett azért, hogy idén bizonyíthasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik