Szórakozás

Vízzel fogyókúrázik az X-Faktor felfedezettje

Az X-Faktor énekese sokat fogyott az utóbbi időben. Elmondása szerint egy dietetikus tippjeinek köszönheti, hogy formába lendült.

A tavalyi válogatóhoz képest rengeteget változott Muri Enikő. A fiatal énekesnő az utóbbi időben nőiesebb vonalra váltott így nemcsak frizurája, hanem öltözködése is új irányt vett – írja a Bors.

„A stylistomnak, Aszmann Timinek köszönhető a változás. Nagyon örülök neki, mert korábban tipikus szürke egér voltam. Néhány hónapja gyakorlatilag az sem érdekelt, hogy mit veszek föl, csak legyen tiszta ruhám” – nyilatkozta Enikő. „Ma már nem tudom elképzelni magamat frufru vagy magas sarkú cipő nélkül. Amikor felkelek, fogmosás után rendbe rakom a hajamat, és azonnal elkezdek sminkelni. Korábban csak szempillaspirált, legfeljebb szemhéjpúdert használtam. Plázacica azért most sem lettem” – mondta a napilapnak.

Azonban nemcsak a stílusa, az alakja is sokat változott Muri Enikőnek, aki egyre csinosabb.

„Amikor beköltöztünk a Corvin-sétányra, egy dietetikus jött hozzánk. Azt mondta, nincs rajtam felesleg, de oda kell figyelnem pár dologra, például többet eddzek, mert ha nem, nagyon hízékony leszek egy terhesség alatt. Azt tanácsolta, figyeljek oda, mert a szervezetem sejtjei hajlamossá tesznek a hízásra. A megbeszélésünk alapján naponta kétszer eszem, de akkor jó nagy adagokat, hogy ne legyek éhes, két étkezés között pedig legalább négy óra telik el. Ha szomjas vagy éhes vagyok, akkor iszom egy pohár vizet, mert már akkor elkezdődik a zsírlebontás” – mesélte az X-Faktor felfedezettje, aki két ruhamérettel lett karcsúbb ennek a módszernek köszönhetően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik