Szórakozás

Milliós kártérítést követelhetne Bakács

A biztonsági kamera felvételének kiszivárogtatásával súlyosan megsértették Settenkedő személyiségi jogait.

Egyértelműen perelhetne Bakács Tibor a biztonsági kamera felvételének nyilvánosságra kerülése miatt, hiszen azt nem lett volna szabad kiadni. Ezzel súlyosan megsértették a személyiségi jogait, amiért akár többmilliós nagyságrendű kártérítést követelhetne – ezt mondta Ruttner György ügyvéd a Velvetnek adott interjújában. Kovács Lázár jogi képviselője hozzátette: amennyiben ő képviselné a lopáson ért újságírót, még akár a hipermarketet és a rendőrséget is beperelné, hogy kiderüljön, kinek a hibájából szivároghatott ki a videó.

A budakeszi áruház szóvivője, Iglódi-Csató Judit a portál megkeresésére nem kívánta kommentálni a történteket, annyit azonban elmondott, hogy a felvételt átadták a rendőrségnek, így egyáltalán nem bizonyított, hogy az ő munkatársuk hibájából látott napvilágot a videó.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bakács Tibor a múlt héten keveredett bajba, amikor kiderült, hogy téliszalámit próbált meg ellopni egy budakeszi hipermarketből. Az egyik napilap weboldalára azonban szerdán felkerült az áruház biztonsági kamerájának videója, a lefülelés utáni percekről. A felvételeken jól látszik, hogy az úgynevezett detektívszobában a kritikus először kabátja jobb zsebéből húz elő valamit és azt az asztal alá dobja, majd ugyanezt teszi a bal zsebében lévő tárggyal is. A Bors információi szerint a biztonságiak csak másnap vették észre, hogy az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt és egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Bakács Tibor milliókat kaszálhatna a lopós videón (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik