Szórakozás

Padlóra küldte hangszálait Tarány Tamás

A műsort megelőző próbákon túlerőltette hangszálait. A párbaj alatt ezért csuklott el a hangja.

Több néző és néhány mentor is értetlenül állt a tény előtt, miszerint Tarány Tamásnak befejeződött az X-Faktor. Pedig a tehetségkutató mackója mindent beleadott, olyannyira, hogy a párbaj alatt még el is csuklott a hangja. Azonban a baki nemcsak az izgalom miatt volt. Tarány Tamás egyszerűen túlerőltette hangszálait – írja a Bors.

„Három nagyon kemény nótát énekeltem el, és elfáradt a hangom” – nyilatkozta a párbajvesztes.

Az énekes mentora, Malek Miklós szerint is Tamás nem kímélte magát, még a próbák alatt sem.

„Tamásnak olyan óriási a szíve, hogy amikor énekel, akkor nincs fék: ami a csövön kifér. Csak teljes erőbedobással képes énekelni. Ez azonban nem mindig jó a torkának. Előfordult, hogy a próbák után aznapra már elfogyott az energiája” – mondta a mentor. Tarány Tamás szerint kieséséhez hozzájárult az is, hogy a nézők őt tartják a legkevésbé színpadképesnek. Az énekes elfogadta a közönség döntését, és a párbaj óta mindent megtesz azért, hogy hangszálait rendbe tegye.

„Hogy van a hangom? Hát… még telefonon is hallható, hogy nagyon kikészült tegnap…kikiabáltam magamból a párbajdal alatt mindent, ami bennem volt, és ez alaposan megtépte a hangom. Alig tudok énekelni, de tengeri sós vízzel gargarizálok” – árulta el az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik