Szórakozás

Ekkor baj? Egészségügyi problémák: visszavett magából az X-Faktoros

Az X-Faktor énekese közösségi oldalán osztotta meg rajongóival hangszálproblémáját, mely miatt most a próbák is visszafogottabbak számára.


Fotó: Cool TV

Rengeteg rajongó fejezte ki örömét Muri Enikő közösségi oldalán az énekes továbbjutásával kapcsolatban. Az X-Faktor felfedezettje hálás rajongóinak, amiért a legjobbak közé juttatták őt. Így saját szavaival köszönte meg a támogatást: „Sziasztok Drága Rajongók!Nagyon szépen köszönöm a szombati szavazatokat… Örülök neki, hogy jól sikerültek a dalok!” – hálálkodott az énekesnő, akinek most mégis vissza kell vennie a tempóból. „Most megyünk be próbálni az RTL-be, de az a baj, hogy beszédhangom is alig van, nemhogy énekhangom! Kicsit tartok tőle, hogy mi lesz, de majd megoldom! Beszédet szüneteltetem, az éneklést csökkentem a heten, hogy szombaton ismét szuper legyen minden!” – írta az egyik bejegyzésben. A rajongók persze azonnal aggódni kezdtek az énekesnőért, aki nemrég a probléma valódi okát is elárulta. „Amúgy minden okés, tegnap este dokinál voltam, aki megállapította, hogy kezdődő gégegyulladásom van, és erezettek a hangszálaim! Szóval csak óvatosan!” – újságolta a hírt Muri Enikő.

A Hír24 megkeresésére a produkció egyik sajtósa azonban elmondta, nincs ok az aggodalomra, Enikő egyre jobban van. „Bár most zajlanak a próbák, az énekeseknek nem minden esetben kell élőben énekelniük. Így Enikő hangjának is jut ideje pihenésre. Csütörtökön és pénteken nyugodtabb napja lesz, így többet tud majd pihenni. Enikő maximalizmusát és rajongói iránti elkötelezettségét ismerve mindent meg fog tenni azért, hogy szombaton is a maximumot nyújtsa” – árulta el a sajtós.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik