Szórakozás

Elvesztette barátait az X-Faktor Mackója

Tarány Tamást nagyon bántja, hogy pont a Rocktenorst kellett kiejtenie a versenyből. A szombat este egyetlen pozitívuma, hogy kipukkadt a rózsaszín buborék, és végre visszazuhant a földre.

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor 2011 énekesei a hetedik élő show-ra. Az egyéni dalok a természetet, az évszakokat idézték mondanivalójukban, hangulatukban. A duettekben nem mindennapos párosok alakultak: Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt. Utóbbiaknak a közös munka nem hozott túl sok szerencsét, a szavazatok összesítése után ugyanis kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, illetve Malek Miklós mentoráltja kapta a legkevesebb voksot a nézőktől. A két párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor 2011 mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott. Tarány a legjobb öt közé jutott, de nem tudott felhőtlenül örülni a győzelmének.



“Nagyon dühös vagyok, de nem a rajongókra, hanem a helyzetre, hogy pont a Rocktenorsszal, a legjobb barátaimmal kellett párbajoznom. Bár korábban azt ígértem, ha sor kerül majd egyszer erre a megmérettetésre, kimegyek a színpadra, leteszem a mikrofont, leülök török ülésben és nem csinálok semmit. Ezt mégsem tudtam megtenni, hiszen élő show-ról beszélünk és a fiúk is azt mondták a párbaj előtt, hogy ne fogjam vissza magam, mert ők sem fogják. Mérges voltam, felszívtam magam, és végül így mentem ki a színpadra. Egyedül az vigasztal, hogy az első párbajom a barátaimmal történt, és talán ők is szívesen búcsúztak általam” – mesélte a Hír24-nek a szombati élő show után Tarány Tamás, aki úgy érzi, még épp időben jött a figyelmeztetés: az emberek felnyitották a szemét és visszarángatták őt a földre.



“Kicsit elengedtem magam a héten, lehet, ez is volt a gond. Mindenesetre most kipukkadt a rózsaszín buborék, amiben lebegtem eddig. Azt vettem észre ugyanis, és azt a visszajelzést is kaptam, hogy minden egyes adásban egyre magasabbra tettem a lécet, és ez megnyugtatott, túlságosan is. A közönség azonban felnyitotta a szemem, hogy nem szabad kényelmesnek lennem, és csinálnom kell tovább keményen, ha előre akarok jutni” – mondta határozottan Malek Miklós mentoráltja, aki a párbajtól megerősödve a legjobb hat után újabb célt tűzött ki maga elé: december végén ott szeretne állni két másik társával együtt az X-Faktor képzeletbeli dobogóján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik