Szórakozás

Kidobta szerelmét az X-Faktor sztárja – Pénzért mindent?

Átok ül az X-Faktor szereplőin? A versenyzők és a mentorok egy részének magánélete is romokban hever, egyre több szakításról kapunk hírt. A pszichológus szerint ez nem átok, logikusan levezethető a sok válás oka, ami szinte törvényszerű.

Legutóbb Keresztes Ildikó házasságának válságáról kaptunk hírt a tehetségkutató háza tájáról. Sokak szerint az a csoda, hogy az énekesnő kapcsolata csak most futott zátonyra, hiszen az X-Faktor miatt rengeteget dolgozik, amit nyilván a férje nehezen tolerált.


Fotó: Kummer János

A játékosok többsége is a kevés szabadidővel és a karrierjük építésének fontosságával magyarázta a közelmúltban történt szakítását. Megromlott Muri Enikő, Tarány Tamás, Kocsis Tibor és Gyurcsik Tibor párkapcsolata is. Muri Enikő ráadásul az előző széria alatt szintén szakított párjával. Úgy tűnik, neki is fontosabb a munkája, mint a magánélete. Esetleg a pénz? – teszi fel jogosan a kérdést a Hír24 által megkérdezett pszichológus. A szakember szerint, miután beindul a szekér, sokan annyira hajtják a pénzt, hogy párkapcsolataik emiatt teljesen háttérbe szorulnak. Ennek pedig egyértelműen szakítás a következménye. Ez persze sokaknál egyáltalán nem tudatos, “csak úgy megtörténik” – teszi hozzá a pszichológus.


Fotó: Kummer János

Ráadásul az új helyzet – mint például az X-Faktorban való szereplés – sokaknak kinyitja a szemét. Rájönnek, hogy addigi kapcsolatukból hiányzott az izgalom, a szenvedély, és többre vágynak. De az egyre sikeresebb embereknél megfigyelhető az önállóságra való törekvés is, így nem csoda, ha az X-Faktor versenyzői, vagy felkapott mentorai is szabadságra vágynak. Persze vannak ellenpéldák is. Emlékezzünk csak vissza Wolf Katira, aki a sikerei után is példás feleség és családanya maradt. Az ő élete mindenképpen követendő példa.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik