Szórakozás

„Nem vagyok hajlandó kiöregedni”

Azt beszélik, hogy annak idején, amikor még szerződés kötötte az RTL Klubhoz Benkő Dánielt, őt is el akarta csábítani a konkurencia, úgy, mint Alekosszt.

Dániel eddig sosem beszélt a történtekről, de most a Hír24 kedvéért megtörte a csendet. Elképzelhetőnek tartja, hogy valóban felmerült a neve a TV2-nél vagy akár máshol is, hiszen magát a legszórakoztatóbb figurának tekinti a magyar médiában. Ugyanakkor kijelentette, soha nem szegett volna szerződést az RTL Klubbal, az ilyen dolgokat nagyon komolyan veszi.

Dániel egyébként úgy véli, nagyon megtisztelőnek kell venni, ha manapság saját műsorra kérnek fel egy celebet, mint ahogyan azt annak idején vele is tette az RTL Klub. Éppen ezért nem szabad cserbenhagyni a csatornát, tisztességtelen dolog, ha valaki élő szerződéssel a kezében már a konkurenciával tárgyal.

A lantművészt egyébként még sok pénzzel sem lehetett volna annak idején elcsábítani az RTL Klubtól. Állítása szerint nincs is szüksége nagy vagyonra, ugyanis szerényen él, alig költ. Jelenlegi anyagi helyzetéről szemérmesen hallgat, sőt arról sem igen akar beszélni, van-e állandó bevétele, valójában miből él. Titokzatosan csak annyit mond, mindig annyit költ, amennyire futja.

Dániel végül elárulta, nem hajlandó kiöregedni, éppen most készül elkezdeni életének második 64. évét. Ráadásul nagy dobásra készül, de a konkrét terveiről még hallgat. Ugyanakkor azt beszélik, hogy hamarosan ő is feltűnik a TV2 Összeesküvők című műsorában, amit bátran megtehet, hiszen már nem köti szerződés az RTL Klubhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik