Szórakozás

Rengeteg pénzt talált egy turkálóból vett kabátban a magyar sztár

Az sem zavarja a sztárokat, ha összesúgnak a hátuk mögött, amikor bemennek egy turkálóba. Állítják, a használt holmik közötti kincsvadászat hobbi, és nem azért turkálnak, mert nem telik nekik újra.

Töredék áron lehet márkás, használt holmikhoz jutni a bálás boltokban, és ezt jól tudják a divatot kedvelő hazai celebek is. Sokszor még az árcédula is rajta van a darabokon, csupán azért kerülnek a ruhatemetőbe, mert már nem az idei év trendjét tükrözik. De hát a többséget ez nem zavarja, ha spórolhat kicsit.

Talán sokan nem is gondolnák, hogy a legcsinosabban vagy legdivatosabban öltözött magyar sztárok is gyakran betérnek egy-egy turiba. Dukai Regina sem szégyelli ezen hobbiját. Szeret trendi, márkás cuccokra vadászni. Ezzel egyébként nincs egyedül. Benkő Dániel sem veti meg a használt holmit. Elmesélte, a rendszerváltást megelőzően sokszor vásárolt külföldön, de nem ám drága üzletekbe tért be, hanem bálás boltba. Sok minőségi holmit kihalászott a bezúzásra ítélt ruhák közül, ezek egy részét ma is hordja. De nemcsak magának turkált, hanem éppen aktuális barátnőinek is, akik persze elaléltak a nyugati selymektől.

Az első gyermekét váró Judy is pártolja a használtruha-kereskedéseket. Barátnői világosították fel, hogy gyerekholmit kifejezetten érdemes ilyen helyeken beszerezni. A kicsik ugyanis nem koptatják el a tipegőket, ingecskéket, ráadásul nagyon hamar ki is növik azokat. Míg a nagy babaáruházak aranyáron adják a ruhácskákat, addig a turiban ezer forintért már jobbnál jobb darabokat is ki lehet fogni – meséli az énekesnő.

És bár a Hír24 által megkérdezett celebek mindegyike tudott hasznos vagy megfontolandó tanáccsal szolgálni a turkálásról, Bódi Margó sztoriját egyikük sem tudta überelni. Az énekesnő a nyolcvanas években az ismert férjének, Gusztinak akart örömet szerezni egy turkálóban vásárolt irhabundával. A kabát szép és meleg volt, mégsem jelentette a fő erényét. Guszti ugyanis kincset talált benne, amikor a zsebeit kikutatta. Annyi márkára bukkant, ami abban az időben egy egész havi fizetésnek megfelelt. A valutát beváltották és abból karácsonyozott az egész család – elevenítette fel a történetet Margó, aki két héttel ezelőtt is túrt magának két szoknyát a Váci utca egyik használtruha-üzletében. Mert bizony ott is van bálás bolt, akármennyire is puccos a környék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik