Szórakozás

Szexiskolát nyit az RTL Klub egykori sztárja

Már is lehet jelentkezni Benkő Dániel szexiskolájába. Korhatár nincs és más tanfolyamokkal ellentétben az előképzettség sem számít. A lantművész tabuk nélküli órákat és garantált sikert ígér a tanulóknak.

Dániel évek óta nyíltan beszél az erotikáról, sőt megvalósította a meztelenül lantozás műfaját is – ahogyan ő nevezi az egy szál semmiben történő zenélést. Bár sokan rásütötték a bélyeget, hogy megőrült, ezt egyáltalán nem bánja. Állítja, akkor és most is a komolyzenére szerette volna felhívni a figyelmét és véleménye szerint, sikerült is neki. Most pedig újra elindította szexmisszióját, mert úgy érzi, sem a fiatalok, sem pedig az idősebbek nem elég tájékozottak ebben a témában.

Dániel a részletekről ugyan még nem tudott beszámolni, de úgy tűnik, nem csak elméleti, hanem gyakorlati oktatás is lesz a nem hétköznapi iskolában. A híresség ráadásul könyvet is ír a témában, amelyben szintén tabukat akar döntögetni.

Dániel egyébként nem tart attól, hogy a szexiskolája miatt végleg lejáratja magát és végképp leírják komolyzenei berkekben. Azt mondja, Liszt Ferenc sem volt szent, falta a nőket, mégis mindenki elismerte zsenialitását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik