Szórakozás

Pénzért szexelne a valóságshow IQ-bajnoka

Megdöbbentő kijelentést tett ÖsszeEsküvők Renike. Örömlányként nem tudna élni, de egy éjszaka erejéig, jó pénzért bárkivel ágyba bújna. Ez tényleg teljesen más.

Korábbi kijelentéseivel szembesítette Majka az ÖsszeEsküvők boldog exarajelöltjét, Renikét. A lány vagy könnyen felejt, vagy Szilo oldalán már nem vállalja a valóságshow előtti véleményét – mindenesetre tagadott.


Fotó: TV2

A műsorvezető elárulta, Renike a játék előtt kijelentette, hogy az olyan szép lányok a példaképei, mint Dukai Regina vagy Debreczeni Zita, ám azt is elárulta, nem csak a kinézetük miatt irigyli őket, hanem azért is, mert mindig sikerül pénzes udvarlót találniuk. Az “érdekes” értékrendű  Reni – állítólag – a Rezidenciába költözés előtt arról beszélt, a jobb élet reményében pénzért is bevállalna egy éjszakát bárkivel, hacsak nem túlságosan idős az illető. Mert vénemberrel, pfúj, bizony nem csinálná.

A valóságshow kiesett szereplőjének bűnlajstoma azonban itt nem ér véget, arról is beszélt, hogy gyakran veszekszik, verekszik (lehet, Szilo pofonja még imponált is neki), utálja a szomszédait, mégpedig azért, mert idősebb nők, azt a korosztályt pedig nem kedveli.

Nos, Szilo úgy tűnik, ezek után sem ábrándult ki a lányból, de anyósjelöltje, a szigorú Erzsók szívébe biztosan nem lopta be magát Renike. A testnevelés tanárnő egyébként már a valóságshow első adásában – amikor még csak nem is sejtette, hogy fiának ő lesz a választottja – kóstolgatta Renikét, mégpedig rövid ruhácskája miatt, és a későbbiekben sem kedvelték meg egymást.

Nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, Szilónak fel kell kötnie a gatyáját, ha össze akarja békíteni kedvesét és édesanyját. Persze, ha erre szükség lesz egyáltalán, hiszen a lány a műsor előtt azt is kijelentette, hogy néhány hónap után minden fiú unalmassá válik számára, tehát lehet, hogy Szilo ideje lassan lejár…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik