Szórakozás

Borzalmasan festett élő adásban a magyar sztár

Feszülős dresszben, harisnyában és teljes sminkben riszálta a fenekét Majka, az ÖsszeEsküvők késő esti összefoglalójában.

Bár Majoros Péternek nemrég született meg első gyermeke, úgy látszik a bolondozással ennek ellenére sem hagy fel. Az Esküdj! című műsor arca ugyanis egy különleges produkcióval lepte meg a nézőket. Majka – a híres énekesnő, Beyoncé egyik videoklipjében látottakat utánozva – fekete dresszben, harisnyában és sminkben pattant asztalra, egy kis tánc kedvéért. Produkcióját – melyből a fenékriszálás sem maradt ki – az ÖsszeEsküvőkből már kiesett négy lány is kiegészítette.


Fotó: TV2

Azonban Majka női ruhába bújtatott látványát semmi sem tudta felülmúlni. Beyoncé, Single ladies című számára az egykori villalakó teljes erőbedobással kezdett táncolni. Fenékriszálása annyira jól sikerült, hogy a kiesett hölgyek még rá is markoltak a dresszben feszülő Majka-hátsóra. Azonban a produkció itt még nem ért véget, hiszen a négy hölgy le is teperte az Esküdj! műsorvezetőjét, akinek arcán több rúzsnyomot is hagytak. Vajon otthon hogy magyarázta meg mindezt Majka a nemrég szült kedvesének, Dundikának?

A különleges produkcióról készült videót megnézheted itt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik