Szórakozás

Damu Roland életmódot váltott

Letette az alkoholt és sportolni kezdett a színész, aki már tíz kilótól szabadult meg.

Óriási változáson megy keresztül Damu Roland. A nemrég erőszakos közösülés, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt perbe fogott színész – akit akár hat év börtönbüntetéssel is sújthatnak – sokat változott az utóbbi időben – írja a Bors. Bár Damu Roland nem szívesen szerepel mostanság, ügyvédje készségesen adott felvilágosítást a napilapnak védence állapotáról.

„Roland döntése átgondolt. Szeretne egy kicsit a háttérben maradni. Az elmúlt hetekben sokat változott. Letette a poharat, nem az italban keresi a menedéket. Teljes mértékben józan életet él” –nyilatkozta dr. Ruttner György, Damu Roland ügyvédje. „Újdonság, hogy elkezdett sportolni, igyekszik leterhelni a szervezetét. Már tíz kilót sikerült leadnia. A sport és a munka kitölti a gondolatait” – árulta el az ügyvéd. Azonban az egykori sorozatszínésznek így is szembe kell néznie anyagi gondjaival.

„Roland a mai napig úgy véli, ártatlanul ítélték el. Nagy rajta a lelki nyomás, de jelenlegi barátnője, Judit mellett jól érzi magát. Boldogok együtt. Igyekszik annyi munkát vállalni a szinkronstúdióban, amennyit csak bír. Valószínűleg a másodfokú tárgyalás időpontját már nem tűzik ki idén, ezért még hónapokat kell várnunk az új ítéletre” – árulta el dr. Ruttner György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik