Szórakozás

Elsírta magát a kamerák előtt Damu Roland

A Jóban Rosszban egykori sztárja azt állítja, 16 éves fiának pánikrohama volt, nem tudja feldolgozni mindazt, ami az apjával történik.

Élő műsorban először az RTL Klub Reggeli című műsorában szólalt meg Damu Roland, akit első fokon hat év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, nemi erőszak, személyi szabadság korlátozása és egy rendbeli súlyos testi sértés vádjában találták bűnösnek. A színészt az ítéletnél jobban megviselte, hogy 16 éves fia összeroppant az édesapját ért támadások miatt.

Damu Roland barátnője és ügyvédje, dr. Ruttner György társaságában jelent meg a Reggeli stúdiójában, ahol Keleti Andreának és Szujó Zoltánnak beszélt az első fokú ítéletről és arról, bűnös-e.

“Amikor kimondták a hat évet, összetörtem. Nem vagyok egy szent ember, de őszinte, egyenes ember igen, aki vállalja a felelősséget azért, amit elkövetett. Azt, amivel bevádoltak, amit rám akarnak „varrni”, nem követtem el, továbbra is ártatlannak vallom magam” – fogalmazott a volt soozatsztár.

Elítélésénél azonban sokkal jobban fáj neki, hogy a támadásokból már 16 éves fiának, Andornak is kijut, a fiatalember összeroppant, kórházban kellett kezelni.

“Nagyon szépen kérek mindenkit, hagyják békén a családomat. A 16 éves fiam nem bírta elviselni a sajtóban megjelenteket és összeroppant. Kitart az apja mellett. Senkinek nem kívánom, hogy beinjekciózva, leszedálva lássa a fiát egy kórházi ágyon fekve” – mondta könnyeit törölgetve Damu Roland.

A színész hozzátette, fiát már hazaengedték. Ő maga nem szeretne csak annyit a nyilvánosság előtt szerepelni, amennyit muszáj, viszont szeretné visszakapni színházi munkát.



Damu ügyvédje, dr. Ruttner György a Fókusz hétfő esti adásában elmondta, megalapozatlan a védence ellen hozott ítélet, egy nagyon fontos orvos szakértői véleménnyel ugyanis nem foglalkozott érdemben a bíróság; és van még valami: a feltételezett nemi erőszak előtt pár órával a színész a volt párjával bújt ágyba.

Én nem tudom, ez hogy történik, de lefekszel egy nővel este hétkor, tíz órakor bemutatod a biztonsági őrnek egy bekamerázott épületben, majd állva megerőszakolod?” – értetlenkedett Damu, aki ügyvédjével töretlenül bízik abban, hogy a másodfokú bíróságon kiderül, hogy mi is történt valójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik