Szórakozás

Nem beszél szüleivel az RTL Klub sztárja – Súlyos családi titok

Már maga VV Annamária sem tudja pontosan, mikor találkozott utoljára a szüleivel. Bár azt állítja, nem haragszik rájuk, békülni nem hajlandó. És hogy mi miatt nem tartja velük a kapcsolatot, erre nem akar válaszolni.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Rengeteg pletyka kering a ValóVilág furcsa leányzójáról. Többek között azt beszélik, hogy édesanyja és édesapja azért haragudott meg rá, mert kislányát örökbe adta. Úgy tűnik, hogy ez egyébként valóban nem megbocsátható bűn Annamariék famíliájában, hiszen nővére is négy gyermeket nevel, annak ellenére, hogy a család rettentő szegény.

Egy másik verzió szerint a lány az, aki minden kapcsolatot megszakított szüleivel, mert állítólag az apja évekkel ezelőtt molesztálta. Annamária a Hír24-nek azt állította, ez utóbbi pletyka nem igaz. Azt azonban semmiképpen nem akarta elárulni, mi az a súlyos családi titok, amelyet örökre eltemettek, és nem kívánnak róla beszélni. Mindenesetre elég nyomós ok lehet, ami miatt egy gyerek elköltözik otthonról, és nem hajlandó beszélni azokkal, akik felnevelték.

Mindeközben az exvillalakó nővére jó kapcsolatot ápol a szülőkkel, akik rendszeresen látogatják unokáikat is. Annamaritól arról is érdeklődtünk, testvére nem próbálta-e kibékíteni őt édesanyjával, illetve édesapjával, hogy újra teljes legyen a családi idill. Erre a lány azt válaszolta, ilyen nem volt, és szerinte erre nincs is szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik