Szórakozás

Pucérkodása miatt kitagadja egyetemi tanár anyja az RTL Klub sztárját?

VV Veronika retteg attól, hogy egyetemi tanár édesanyja kitagadja, amiért meztelenül pózolt az egyik férfimagazinnak. Legjobb barátnője sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az asszonynál ez végképp kiveri a biztosítékot.

Veronika édesanyja elzárkózik a nyilvánosságtól, nem hajlandó lányáról és annak viselt dolgairól nyilatkozni. Sokan úgy gondolják, hogy az egyetemen tanító nő szégyenkezik gyermeke miatt, ezért bujkál. Alekosz exét valahányszor mamájáról kérdezik, ő mindig azt mondja, anyukája nagyon szemérmes nő, csakis ezért nem nyilatkozik. Legjobb barátnője, Anita szerint azonban nem annyira szégyenlős, sokkal inkább konzervatív Veronika édesanyja. Éppen ezért nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Roni félelmei nem alaptalanok, vagyis anyukájánál lehet, hogy tényleg kiverte a biztosítékot a vetkőzés.

Az egyébként már önmagában is furcsa, – mesélte Anita – hogy bár ő a legjobb barátnője Alekosz exének, mégis alig hallott a villalakó szüleiről. Azt tudja, hogy Veronika édesapjával évek óta nem tartja a kapcsolatot, ám mamájáról szinte soha nem beszél a lány. Hogy miért? Ezt nem lehet tudni. Anita úgy sejti, hogy Roni édesanyja nem helyesli, hogy erotikus képek készültek gyermekéről.

A barátnő azt is kijelentette, minden körülmények között kiáll Veronika mellett, még akkor is, ha anyukája esetleg tényleg kitagadja. Ő egyébként nem ítéli el amiatt, hogy levetkőzött a CKM-nek, hiszen tudja, ez már régi vágya volt és ettől biztosan boldog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik