Szórakozás

Egyre mélyebbre süllyed a ValóVilág kavarógépe

Kapott hideget és meleget is VV Péter, miután kiderült, hogy egy kétszínű alak, és minden lányt ugyanazzal a bugyuta szöveggel vitt ágyba a villában. Ami ezután történt, halál ciki volt.

A valóságshow-veterán csúnyán lebukott tegnap este. Vera ugyanis elmondta a többiek előtt, mennyire romantikusnak tartja Pétert, akivel az éjszakai lámpák fényeit elnevezték, mint egy-egy csillagot. Ez akkor történt, amikor a fiú ágyba vitte a szenvedélyes hölgyeményt. Veronikának elakadt a szava Vera sztoriját hallgatva. Először csak nézett, majd kitört belőle a düh.


Fotó: RTL Klub

Elmondta, hogy Péter vele is ugyanezt csinálta, miután befeküdt az ágyába. Alekosz exe keményen beolvasott a sunyi villalakónak, és ganajtúrónak nevezte. Megkérdezte tőle, tud-e reggelente tükörbe nézni, és van-e hányingere magától. Azt, hogy Péterben szemernyi tisztesség sincs, jól bizonyítja, hogy még a történtek után is azt állította, nem tartja magát hibásnak. Szerinte azért történhetett meg az említett dolog, mert a két lány tök egyforma, még a nevük is azonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik