Szórakozás

Megoperálták a ValóVilág sztárját – Nem lehet gyermeke?

VV Annamária eddig sosem hallott titkot árult el magáról. Kiderült, hogy többféle nőgyógyászati problémával is küzd, így kérdéses, lehet-e egyáltalán még gyermeke.

Az exvillalakó titkolózik, amikor arról kérdezzük, miért adta örökbe első kislányát. Azt mondja, erről ne is faggassuk, mert a gyerek védelme érdekében nem nyilatkozik. Annyit azonban elmondott, nem a karrierje miatt vált meg a kicsitől, hanem azért, mert kislányának így volt a jobb. Azt azonban elárulta, nagyon szeretne még egy gyermeket, de egészségi állapota miatt készséges, hogy lehet-e még édesanya.

Állítása szerint ugyanis többféle nőgyógyászati problémával is küzd, első kislánya is ezért született oxigénhiányos állapotban. A fejlődéséhez ugyanis nem volt elég hely, mert Annamarinak túl kicsi a méhe. Emellett egy nőgyógyászati operáción is túl van már a furcsa lány, ami szintén kétségessé teszi azt, ki tudna-e hordani egy babát. A nőgyógyászati spirál korábban megsértette a belső szerveit, ezért kellett műtőasztalra feküdnie. Annamari a Hír24-nek azt mondta, alapos kivizsgálás vár rá, ha egyszer úgy dönt, teherbe szeretne esni. Csak ekkor derülhet ki, hogy lehet-e még gyermeke vagy sem.

Jelenleg egyébként párja sincs, bár azt mondja, szeretné megtalálni az igazit. Egy jólelkű, rendes férfira vágyik, az, hogy az illető mivel foglalkozik és milyen az anyagi helyzete, nem szempont nála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik