Szórakozás

Pucérkodna a ValóVilág bukott játékosa

VV Melinda vetkőzne. A ValóVilág 5 második kiesője a Hír24-nek elmondta, szívesen ledobná a textilt valamelyik magazinnak. Vajon kíváncsi rá valaki?


Fotó: RTL Klub / sajtóklub.tv

Melinda másodikként esett ki a ValóVilág ötödik szériájából, ami főleg annak köszönhető, hogy az Amazon nem érdektel a nézőket. Pedig Melinda mindent megtett, még anyaszült meztelenül is megmutatta magát, ám habteste sem kápráztatta el a nagyérdeműt. Sikertelensége ellenére a fátyolos hangú lány a fejébe vette, hogy egy férfimagazinban is pucérkodni fog.

A ValóVilág Amazonja a Hír24-nek elmondta, bár eddig nem készültek róla aktfotók, szívesen kipróbálná magát. Az áhított tiszteletdíjról természetesen szemérmesen nem beszélt a korábban módos férfiakból élő hölgyemény…

Na persze, ahogy azt a hasonló celebek mondani szokták, Melinda is csak igényes felvételekre lenne kapható. A pornó szóba sem jöhet nála, elhatárolódik a műfajtól. És bár rádióstúdiót eddig belülről még soha nem látott, a műsorvezetés is kedvére való pénzkereseti forrás lenne Így nem csak a nyuszis magazin, hanem a különböző rádióadók megkeresését is várja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik