Szórakozás

Pénzes férfiak tartják ki az RTL kirúgott sztárját?

VV Melinda nyíltan vállalja: soha életében nem dolgozott korábban, és mindig bankszámla alapján választott párt, ám reméli, a műsornak köszönhetően mostantól több lehetősége lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, csütörtök este eldőlt, kik a ValóVilág 5 első kiesői. A nézők szimpátia szavazásán a szűz fiú, Bandi és a Villa amazonja, Melinda maradt alul, így nekik kellett távozniuk a luxusbörtönből.

VV Melinda a Hír24 megkeresésére elárulta, számított rá, hogy ő lesz az egyik, akinek mennie kell, ezért is készült búcsúajándékkal a luxusbörtön nagy manipulátora, Péter és a Skalpvadász, Cristofel számára. Szerinte ott hibázott, hogy nagyon nehezen találta meg a helyét kezdetben, és az a taktika, amit korábban kigondolt, teljes kudarcba fulladt. Kinga és Attila csapatába szeretett volna beférkőzni, és miután világossá vált a számára, hogy ez lehetetlen küldetés, már késő volt, nem maradt elég ideje megismerni a többieket.

A 30 éves székesfehérvári lány azt mondja, nem szégyelli, hogy egy ország-világ előtt kiderült, mindig az aktuális pasijának köszönhette megélhetését. Soha nem dolgozott, a férfiak tartották el, de szerinte ez a legtöbb nő esetében így van, csak nem merik bevallani. Lakását és autóját is volt barátainak köszönheti, ugyanakkor elismeri, vágyik rá, hogy végre a saját lábán is meg tudjon állni, de az még nem most lesz – nyilatkozta a frissen kiesett valóságshow-hős, aki eddig mindig úgy választott párt magának, hogy előtte lecsekkolta, mennyire vastag a kiszemelt férfi pénztárcája.

Melinda azt reméli, a pár napos ismertség végre meghozza számára a sikert, várja a felkéréseket és munkát keres, megtakarítása ugyanis egyáltalán nincs. Mint a legtöbb VV-játékos, ő is a médiában szeretne elhelyezkedni, szívesen dolgozna például rádiós műsorvezetőként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik