Szórakozás

Balesetet szenvedett a magyar színésznő

Lovasbaleset érte Szabó Zsófi. A színésznőnek szerencsére nem történt nagy baja, csupán megütötte magát. Ám az utóbbi időben nem ez volt az első eset, amikor megsérült a hebrencs színésznő.

Ismét baleset érte Szabó Zsófit. A szép színésznő lovasversenyen vett részt, ahol a ló ledobta a hátáról. Zsófinak szerencsére nem esett komolyabb baja, ám nagyon megijedt. Elmondta, nem számított ilyesmire, hiszen azt mondták neki, a paripa rendkívül nyugodt természetű. A Jóban Rosszban színésznője a baleset ellenére örül annak, hogy két év után végre versenyezhetett, és azt állítja, jobb eredményt ért volna el, ha a saját lovával indul. “Aki felül a lóra, az olykor le is esik” – summázta a történteket.

A hebrencs színésznőnek nem ez volt az első balesete, Zsófi időről időre megsérül, méghozzá a legváltozatosabb módokon. Azt állítja: minden bizonnyal el van átkozva, ám ma már ő is nevet saját magán.


Fotó: RTL klub

A legsúlyosabb balesetet  tavaly télen síeléskor szenvedte el, akkor síedzőjével csúszott össze, és hetekig gipszben volt a lába. Sérülését a Jóban Rosszban forgatókönyvébe is beleírták. Később egy rovarcsípés okozott nála allergiás reakciót, majd nyaraláskor a medence széle hasította fel a lábujját. Zsófi a TV2 Ezek megőrültek forgatását sem úszta meg baleset nélkül, akkor egy csúszdás feladatban kis híján elveszítette az első fogait. Később a Nagy vagy! felvételén a bokáját ficamította ki, amit úgy kommentált, ő a “legszőkébb szőke nő”.

Zsófi a balesetsorozatot követően elmondta, 2010 óta ilyen peches, korábban soha, semmi baja nem történt.. A színésznő akkoriban úgy vélte, kisebb-nagyobb balesetei minden bizonnyal arra próbálják meg felhívni a figyelmét, hogy vegyen vissza az őrült munkatempóból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik