Szórakozás

Exkluzív: friss hírek a súlyos betegségen átesett Szabó Gyuláról

Lassan immár három éve, hogy Szabó Gyula agyvérzésen és agyhártyagyulladáson esett át. Akkoriban az egész ország egy emberként izgult a Nemzet Színészéért. De vajon hogy van mostanság?


Fotó: MTI / Czimbal Gyula

Családja körében épült fel Szabó Gyula, akiért az egész ország szinte egy emberként aggódott, amikor kiderült a betegsége. Ma már tudjuk, hogy agyvérzéssel és agyhártyagyulladással került kórházba. Időközben kiderült, hogy Alzheimer-kórral is küszködik. A híresség felépüléséért sokat küzdöttek, rehabilitációja hónapokig tartott. Mostanra fizikailag és szellemileg is sikerült stabilizálni a 81 éves művész állapotát.

Szintén színésznő lánya, Zsófi a Hír24-nek elmondta, szerettei körében éli mindennapjait édesapja. Nagyon sokat segít neki, ha megölelheti gyermekeit és odaadó feleségét, aki a nap 24 órájában mellette van. Szabó Gyula legtöbbször régi verseket olvasgat vagy éppen felvételről hallgatja azokat. Kedvencei a családi fotók, melyek szintén gyakran előkerülnek a fiókból. Azt, hogy a Nemzet Színészét láthatjuk-e még nyilvánosan szerepelni, egyelőre senki nem merné megjósolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik