Szórakozás

Kamerák előtt sírta el magát a TV2 sztárja – összeomolhat?

Alaptalan pletykák tehetik tönkre Szabó Zsófi és Mártha Imre kapcsolatát. A színésznő sírva nyilatkozott: időhiány és egyéb gondok miatt nem találkozik kedvesével. "Nagyon szeretjük egymást" - jelentette ki.

“Nem hagyom, hogy tönkretegyék az életünket” – jelentette ki könnyeit törölgetve Szabó Zsófi a TV2 kamerái előtt. A szőke színésznőnél az verte ki a biztosítékot, hogy az egyik napilap állítása szerint, szakított szerelmével, Mártha Imrével.

“Tisztában vagyok vele, az újságok felemelnek a magasba, magasztalnak, hogy te vagy a legjobb… aztán abban a pillanatban lehúznak a mélybe, beléd rúgnak, leköpnek” – kommentálta Zsófi a történteket. A Jóban Rosszban szereplője hozzátette, nem is magát, inkább szerelmét félti az alaptalan pletykáktól, a férfi ugyanis nem közszereplő, így nehezebben viseli, ha álhírekkel kerül címlapokra.

Zsófi állítja, valaki rosszindulatúan azt használta ki, hogy mostanában munkái miatt valóban kevesebbet találkozik Imrével, és ebből született a szóbeszéd. “Délelőtt forgatok, este előadásom van, ezért az elmúlt két hétben alig találkoztam Imrével” – mondta el Zsófi. – “Ez egy olyan dolog, amikor leülsz a pároddal kettesben, és azt mondjátok, figyelj, valami nagyon rosszat érzek, azt érzem, hogy rengeteget dolgozom, és nem tudok veled együtt lenni. És amikor meg együtt vagyunk, akkor csak a munkáról beszélünk, a nehézségekről… Nyilván nem csak erről, csak ezek is előjönnek, és nem akarom, hogy lerombolják a kapcsolatot.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik