Szórakozás

Szabó Zsófit lapátra tették?

Véget ért a Jóban Rosszban szereplője, Szabó Zsófi és az energiaipar egyik meghatározó szereplőjének kapcsolata.

Június óta alkotott egy párt Szabó Zsófi színésznő és kedvese, Mártha Imre, akiknek kapcsolata most zátonyra futott – írja a Bors. A szerelmesek sokáig titkolták kapcsolatukat, ám nyár elején már nyilvánosan is fel merték vállalni szerelmüket. Akkor többen is úgy vélték, az üzletember csupán újabb skalpot lát a színésznőben, aki Bódogh Edinát (Miss Balaton) és Balogh Edinát (a Barátok közt színésznője) követte a sorban. Azopnban a napilap információi szerint most Szabó Zsófi is lapátra került.

„Derült égből villámcsapásként érte a szakítás Zsófit. Semmi előzménye nem volt, soha egy hangos szó nem hangzott el köztük. Harmadik fél sem állt közéjük. Igaz, az együtt töltött hónapok során nem költöztek össze, de sülve-főve együtt voltak” – nyilatkozta az informátor. A napilap szerint a pár megállapodott, hogy szakításukat titkolják, így nem meglepő a színésznő reakciója sem.

„Nagyon sokat dolgozom, forgatok, színházban játszom, mellette készülök a lovas Világkupára. Imrének is rengeteg munkája van, ezért megbeszéltük, hogy kicsit lazítunk a kapcsolatunkon. Nem szeretnénk, ha ez a szituáció – hogy nincs elég időnk egymásra – elrontaná a köztünk lévő érzelmeket. Jóban vagyunk, szeretjük egymást, mindennap beszélünk, de ezt a döntést meg kellett hoznunk” – nyilatkozta a Borsnak Zsófi. „Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amit „bennfentesek” úgy adnak elő, mintha szakítottunk volna. Felháborítónak tartom, hogy ennyire nincsenek tekintettel két ember magánéletére, és úgy beszélnek rólunk, mintha mindent tudnának” – árulta el a színésznő, akinek párja nem kívánt nyilatkozni kapcsolatukról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik