Szórakozás

Impotens volt az RTL Klub botrányhőse

Tíz évvel idősebb nő gyógyította ki impotenciájából Benkő Dánielt. Így nem csupán a lantművész, de a hazai televíziónézők is felejthetetlen pillanatokat köszönhetnek Ildikónak.

A folyton fickós(nak tűnő) Benkő Dániel vallomást tett. A volt valóságshow-szereplő a TV2-nek adott interjújában – szokása szerint – ismét intimitásokról beszélt: nevezetesen egykori impotenciáját és annak gyógyulását osztotta meg a nagyérdeművel.


Fotó: TV2

A meztelenkedő lantművész valamiért évek óta úgy véli, hogy nemi szerve és annak működése közérdeklődésre tart számot: láthattuk már a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungeles realityben kamerák előtt maszturbálni, hallottuk beszélni a dologról, egykori feleségkeresős műsorát pedig talán azóta még nem sikerült gusztustalanságban felülmúlni. (ÖsszeEsküvők Marci egyébként majdnem megugrotta a szintet: az ajkai fiút sem zavarták a kamerák abban, hogy magával játszadozzon.)

Benkő a Magellán riporterének arról mesélt, hogy miután elveszítette a szüzességét, jóideig képtelen volt az aktusra. “Aztán jött egy idősebb nő, Ildikó – azóta is imába foglalom a nevét -, aki azt mondta, nyugi. És ez az egy szó megfordítja az ember életét: Türelemmel, hosszan foglalkozott velem” – emlékezett vissza a híresség arra, hogyan oldódott meg a problémája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik