Szórakozás

Nagyot bukhat Keresztes Ildikóval az RTL Klub? Gyűlölik?

Úgy tűnik, a többség nem ért egyet azzal, hogy Keresztes Ildikó megszólat házassági válságával kapcsolatban. Egyesek úgy vélik, a csatorna gyakorolhatott nyomást a hírességre.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A nézettségi adatok azt mutatják, hogy Ildikó hiába teregette ki a szennyest, attól még nem kapcsoltak többen szombat este a tehetségkutatóra, sőt hajszálnyit még zuhant is a nézettség. Vajon ez az énekesnő túlzó szereplésének tudható be? Hiszen a mentor kezdetben azt hangoztatta, nem szeretne magánéletéről beszélni, végül mégis megtette, sőt, ő folyt a bulvármédiából. Sokakból ez bizotny ellenszenvet váltott ki. A Hír24 olvasóit is megmozgatták a Keresztes Ildikó házassági válságáról szóló cikkek, rengetegen kommentálták azokat.

Azt tapasztaltuk, hogy jelenleg sokak számára nem szimpatikus az énekesnő. Azt, hogy ezt a mostani eset váltotta ki, vagy már korábban is így vélekedtek róla, nem lehet tudni. Többek szerint Ildikó magasan hordja az orrát, mások meg azt tették szóvá, hogy szerintük túl közel került mentoráltjaihoz. Akadt aki megvédte Ildikó férjét, sőt feltették a kérdést: hogyan tudta eddig elviselni asszonyát?!

Felvetődött az is, hogy az RTL Klub műsorának egyáltalán mennyire árt vagy használ most Keresztes Ildikó jelenléte. Többek szerint nagyot veszíthetnek a mostani botrány miatt… Hamarosan kiderül, miként alakul Ildikó sorsa, vele együtt pedig hogyan folytatódik a show.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik