Szórakozás

A búcsú: így köszöntek el a népszerű magyar műsorból távozó szereplők

Merj nagyot álmodni! A Rocktenors megtette. Addig nem állnak meg, amíg Kovács Ákos hazai kultuszát meg nem közelítik, esetleg túl nem szárnyalják.

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor 2011 énekesei a hetedik élő show-ra. Az egyéni dalok a természetet, az évszakokat idézték mondanivalójukban, hangulatukban. A duettekben nem mindennapos párosok alakultak: Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt.

A szavazatok összesítése után kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, a Rocktenors, illetve Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás kapta a legkevesebb voksot a nézőktől. A két párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor 2011 mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott.



A tehetségkutató humorgyárosai nem sokkal kiesésük után vesztes párbajozóktól szokatlan jókedvvel, mosolyogva nyilatkoztak a Hír24-nek. Mint mondták, egyáltalán nem csalódottak, hiszen tovább jutottak a versenyben, mint gondolták volna, az pedig külön öröm számukra, hogy ugyanabban a fordulóban búcsúztak a tehetségkutatótól, mint tavaly Wolf Kati, aki azóta óriási sikereket ért el, így bíznak a jövőben.

“Több ezer emberből mi vagyunk a hatodikak. Ez szerintem egy nagyon jó teljesítmény. Amikor jelentkeztünk az X-Faktorba, csupán az volt a célunk, hogy megmutassunk magunkat és valaki, aki ehhez ért, megmondja, hogy érdemes-e tovább csinálnunk azt, amit kitaláltunk magunknak. Most pedig mi vagyunk a 2011-es széria Wolf Katijai! Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idáig eljutottunk, de mindez nem sikerült volna mentorunk, Geszti Péter és a rajongók szeretete nélkül” – nyilatkozták a fiúk, akiknek konkrét elképzelésük van a jövőjükkel kapcsolatban: saját lemez, országos ismertség, sőt a többszörös EmeRTon-díjas Ákoshoz hasonló szakmai karrier.

“Nagyon szeretjük egymást, így egyelőre biztos együtt maradunk, aztán, hogy később mi fog történni, azt még nem tudjuk. Az X-Faktorban elértük, amit szerettünk volna, de a közös, nagy álmainkat még nem sikerült megvalósítani. A cél, hogy a popszakma “krémjébe” tartozzunk és elérjük azt, amit Kovács Ákos is, aki megteremtett egy kultuszt, egy stílust, egy gondolatot. Mi is ezt szeretnénk hosszútávon” – sorolták nagyra törő vágyaikat a Rocktenors tagjai, akiknek Geszti Péter továbbra is mindenben a segítségükre lesz.



“Jó mulatság, férfimunka volt. Jó volt velük dolgozni, és nagyon megszerettem őket. Tiszta lelkiismerettel megyek el, és szerintem ők is, mert mindent megtettünk azért, hogy idáig eljussanak. Nekik is megígértem, csakúgy, mint a másik két csapatomnak, hogy próbálok velük foglalkozni a későbbiekben is. A Rocktenors egy nagyon érdekes műfajt tudna behozni a popzenébe itthon: felszabadult, vidám rockereknek a sok műfajban való megmozdulását. Velük sok humort és energiát lehet a színpadra vinni és nagyon érdekes műsort lehet majd nekik csinálni. Amire szerintem igény is lesz” – mesélte portálunknak a versenyző nélkül maradt mentor, aki továbbra sem dőlhet hátra kényelmesen a székében, hiszen, mint mondta, mostantól ő lesz “a műsor szeme és füle”, aki érzelmek nélkül, objektívan tud majd dönteni az énekesek sorsáról az egyre keményedő helyzetekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik