Szórakozás

Cáfolja a románcot az X-Faktor sztárja – Nem vállalhatja fel kedvesét?

Az X-Faktor énekesnője állítja, csupán barátok a Vasas labdarúgójával. A jóképű fiatalember kevésbé fogalmazott ennyire egyértelműen.

Muri Enikő új társra lelt? – ilyen, és ehhez hasonló címmel jelentek meg újságcikkek a napokban a tehetségkutató dívájáról. Többen tudni vélték, az énekesnő, aki nemrég vallotta be, hogy szakított barátjával, újra szerelmes. Egy hete ugyanis egy sármos fiatalemberrel beszélgetett igen bensőségesen az X-Faktor után.

A Hír24 megtudta, a titokzatos férfi nem más, mint a Vasas fiatal focistája, aki a hetedik élő show-n szintén ott volt az RTL Klub stúdiójában, hogy élőben szurkoljon Enikőnek. A sportoló portálunknak elárulta, régóta ismerik egymást a 21 éves lánnyal, barátságnál azonban soha nem volt több köztük.

“Általános iskolás korunk óta jó barátok vagyunk. Már a tavalyi X-Faktor kapcsán is, amikor kiesett, rengeteget beszélgettünk és tartottam benne a lelket. Szerelem azonban nincs köztünk, az biztos” – válaszolta megkeresésünkre Papizsanszkij Artúr, aki arra a kérdésünkre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy a jövőben több is kialakuljon egyszerű barátságnál, sokat sejtetően, csak annyit felelt: “Most még nincs róla szó, de az élet kifürkészhetetlen. Imádom Enikőt, és mindenben számíthat rám.”



Nagy Feró mentoráltja ennél világosabban fogalmazott. Állítása szerint csak az utóbbi fél évben vált igazán szorossá a kapcsolatuk, de azt ő is cáfolta, hogy gyengéd érzelmeket táplálnának egymás iránt.

“Évek teltek el úgy, hogy nem beszéltünk egymással. A tavalyi X-Faktor alatt azonban megkeresett, és mondta, hogy ha bármire szükségem van, vagy egyszerűen csak beszélgetni szeretnék valakivel, akkor nyugodtan hívjam, írjak neki. Nem hívtam, nem írtam, majd idén ismét megkeresett, minden adás után írt és támogatott barátként, ami nagyon imponáló volt számomra, de nincs köztünk semmi. Jól elvagyunk, jókat beszélgetünk, eljárunk néha bulizni, és igazából ennyi” – mondta a fiatal tehetség, akinek most a verseny az első, a feszített tempó és rengeteg próba miatt ideje sem lenne egy párkapcsolatra.

Nagy Feró egyébként sem ismer tréfát, ha mentoráltjai szerelmi életéről van szó. A nemzet csótánya jól tudja, a románcok bizony az SMS-szavazatok számán is nyomot hagyhatnak. Gondoljunk csak előző énekesére, Vastag Csabára, akiről csak az után derült ki – a hölgyrajongók legnagyobb bánatára -, hogy évek óta boldog párkapcsolatban élt, miután megnyerte a tehetségkutatót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik