Szórakozás

Nyilvánosság előtt omlott össze: egész este zokogott Keresztes Ildikó

Rettentően megviseli házasságának válsága Keresztes Ildikót. A megtört énekesnő a minap egy koncerten borult ki.

A napokban jelent meg Keresztes Ildikó önálló albuma, ám az énekesnő mégsem ezzel került az érdeklődés középpontjába. Körülbelül egy hete pattant ki válásának híre, amellyel azóta nap mint nap címlapok főszereplője.

A X-Faktor mentora és az Edda gitárosa nem nyilatkoznak magánéletükről, Ildikó csupán egyetlen tévéműsorban szólat meg.  „Igen, vannak magánéleti problémáim jelen pillanatban, de én azt gondolom, hogy ez nem tartozik senkire, ez ránk tartozik. Minden huszonöt év párkapcsolat alatt előfordulnak gondok, szó nincs válásról. Nem szeretném, ha olyanokat írnának le, amiket én nem mondok, és nekem most nem ez a feladatom, hogy ezt a közvélemény elé tárjam”  – nyilatkozta.

A házaspár barátai és ismerősei azonban nem annyira diszkrétek, mint maguk az érintettek. Akik Kicska Lászlót jól ismerik, azt állítják, a férfinak jó ideje szeretője van, tehát nem futó románcról van szó az Edda gitárosa és a 22 éves Bernadett között.

Ám nem csak a zenészről hallgatunk különféle pletykákat, Keresztes Ildikóról is felröppent a hír: egy jóval fiatalabb férfi udvarol neki. A pletykát az érintett mindeddig nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta: szavakkal. Ildikó viselkedése azonban arról árulkodik, szó sincs egy másik férfi karjaiban megtalált boldogságról.

A Hír 24-nek a tudomására jutott, hogy néhány nappal ezelőtt egy rendezvényen Ildikó is rész vett. Az X-Faktor mentora szemmel láthatóan pocsék formában volt, végigzokogta a koncertet, és férfikísérője sem volt. Az énekesnő próbálta jól érezni magát, táncolt és alkoholt is fogyasztott, de ez utóbbi csak egyre rosszabb hangulatba sodorta. Akik látták Ildikót, úgy vélik, valószínűtlen, hogy Ildikót máris utolérte volna az új szerelem: sokkal inkább tűnt úgy, mintha több mint negyed évszázados házasságát siratná.

Ezt támasztja alá az is, hogy az énekesnő azóta ágynak esett: mintha csak menekülne a betegségbe a kíváncsi tekintetek és újságírói kérdések elől. Akik ismerik és szeretik, aggódnak érte, hiszen Ildikóról köztudott, évekig depressziótól szenvedett, amit a szerelmi bánat újra felszínre hozhat, és ez akár munkáját, karrierjét is veszélyeztetheti.

Amíg Ildikó nem beszél, a teljes igazságot úgysem tudhatjuk meg. Mi mindenesetre kívánjuk neki, hogy rendbe tudja hozni házasságát, ha pedig ez már elképzelhetetlen, akkor nyitott szívvel kezdjen új életet akár egy másik férfi oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik