Szórakozás

Ennyi kivételezést: ő nyeri meg a valóságshow főnyereményét?

Ráhajtana az ÖsszeEsküvők nyereményére Mása. Vajon az orosz lány képes lesz pénzért összeállni Alekosszal, és eljátszani a maradék hitelességét?

Szilo és édesanyja kizárásával átrendeződtek az erőviszonyok az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. A három – Csenge-Peti, Niko-Ricsi, Renike-Szilo – párból mára csupán  kettő maradt játékban, így még valakinek lehetősége nyílt arra, hogy döntős lehessen.


Fotó: TV2

Alekosz, aki eleinte Másának csapta a szelet, újra azon igyekszik, hogy megfűzze a lányt. Ám most nem szép szavakkal, hanem a csábító nyeremény emlegetésével udvarolt. Úgy tűnik, ezúttal akár sikerrel is járhat a nagydumás görög.

Az orosz lány a vallomásszobában mondta el, hogy most a finisben őt is elkezdte érdekelni a pénz. “Két és fél hónapig nem is gondoltam a nyereményre, de az Alekosszal való beszélgetés során megfordult a fejemben, szükségem van erre a pénzre” – mondta.

Hogy ezt miként gondolta, nem értettük, hiszen Mása még mindig nem vált el, így nem tudja teljesíteni a nyereményhez jutás feltételét, a házasságot. A műsor nézői is felvetették a problémát kommentjeikben.

A Hír24 utánajárt, nyerhet-e Mása, és ha igen, hogyan? Megtudtuk, hogy az esküvőre nem a fináléban, tehát nem három hét múlva kerül sor, így, még az is lehet, hogy Mása elvált asszony lesz addigra. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője elmondta: “Elvben van esélye a nyereményre Másának, ám azt még nem tudni, mikorra sikerül elválnia. Minden eset más és más, az mindenképpen ígéretes, hogy elindította a procedúrát.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik