Szórakozás

Csak egy báb lenne a valóságshow szereplője?

A Rezidencia legharmonikusabbnak tűnő párja kétségkívül Csenge és Peti. Ám egy játék alkalmával kiderült, a lánynak nem tetszik annyira a fiú viselkedése, mint ahogyan azt eddig gondolhattuk.


Fotó: TV2

A Rezidencia lakói egy “szembesítőshow” keretén belül mondták el egymásnak, hogy szerintük mi hiányzik a másikból. Ennek kapcsán értékelte Csenge is párját. Peti amúgy a nézőktől, és az Esküdj! című műsorban is sok kritikát kapott már túlságosan is nyugodt természetéért: Majka konkrétan egy cserjeként emlegette a jóképű síoktatót, aki ott marad, ahová teszik.

A téma kapcsán akkoriban Csenge édesanyja és Peti papája is elmondta, hogy rosszulesik nekik, hogy a műsorkészítők bábként állítják be a fiút. Most azonban úgy tűnt, a lány is elvárná, hogy kedvese olykor erőteljesebben hallassa a hangját. “Én egyetlenegy hibát vélek benne felfedezni, hogy többször nyithatná ki a kicsi száját” – vélekedik szerelméről Csenge, aki láthatón megsértődött. “Miért csak elmotyogod a véleményedet, miért nem mondod hangosan?” – kérdezte a lány.

A játék végén Peti kifejtette: bántja, hogy “hülye gyereknek” nézik, úgyhogy még az is megtörténhet, hogy a hátralévő hetekben harcosabbra veszi a figurát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik