Szórakozás

VV Seherezádé a lányokat sem veti meg

Az egyik férfimagazin villában való címlapfotózásán vadul simult egymáshoz a félmeztelen Veronika és Seherezádé. Egyikük sem veti meg a lányokat.

Majd kicsattant az örömtől Veronika és Seherezádé, mikor megtudták, hogy a háziasszonyok hetének nyerteseiként egy férfimagazin fotózásán vehetnek részt. A lányok készségesen teljesítették a stáb kívánságait. Sőt, anélkül, hohy zavarba jöttek volna élvezettel érintették össze kebleiket. Mindez nem meglepő, hiszen sem Veronika,, sem Seherezádé nem veti meg a hölgyek társaságát – írja a Bors.

„Veronika imádja magára vonni a figyelmet, megtörtént, hogy spontán leszbishow- t adott egy buliban” – mesélte a napilapnak Veronika barátnője. „Persze szexuálisan ez nem izgatja fel, de az már igen, amilyen hatást kivált ezzel az őt bámuló férfiakból!”

Azonban Seherezádét sem kell félteni, hiszen ő is keveredett már hölgyekkel intim viszonyba.

„Sehi nagyon vagány, imádja a féktelen bulikat, simán csókolózik lányokkal is, nem nagy gond számára ilyen szexi jelenetben részt venni. Szerintem nagyon jól érezték magukat a fotózás közben, és meggyőződésem, hogy direkt játszottak rá a szerepükre, hadd robbanjanak fel a vágytól a fiúk” – árulta el a szőkeség barátnője, Mercédesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik